Hoe Standaard Apps Op Android Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Standaard Apps Op Android Te Verwijderen
Hoe Standaard Apps Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Standaard Apps Op Android Te Verwijderen

Video: Hoe Standaard Apps Op Android Te Verwijderen
Video: How To Remove Default Apps From An Android Phone 2024, Mei
Anonim

Niet alle gebruikers houden van de standaard apps die vooraf zijn geïnstalleerd op het Android-besturingssysteem. Het is echter soms onmogelijk om ze zelf te verwijderen, maar ze nemen geheugenruimte in beslag en laden processen, waardoor de prestaties van de smartphone afnemen.

Hoe standaard-apps op Android te verwijderen
Hoe standaard-apps op Android te verwijderen

instructies:

Stap 1

Probeer applicaties op de standaard manier te verwijderen. Om dit te doen, houdt u uw vinger op het toepassingspictogram in het menu en sleept u het naar het prullenbakpictogram. De tweede optie is om naar het instellingenmenu te gaan, daar het item "Toepassingen" te zoeken, het gewenste programma te zoeken, het te selecteren en op de knop "Verwijderen" te drukken. Hiermee worden de meeste toepassingen verwijderd, maar sommige hebben speciale bescherming.

Stap 2

Om dergelijke programma's te verwijderen, moet u rootrechten krijgen. Hiermee kunt u ook uw smartphone of tablet flashen, applicaties installeren die de mogelijkheden van het apparaat aanzienlijk uitbreiden en advertenties uit de meeste games verwijderen. Er is een hulpprogramma voor elk specifiek apparaat, maar er zijn ook universele analogen: Unlock Root, Vroot, Framaroot, Kingo Android Root.

Stap 3

Hieronder wordt beschreven hoe u standaard applicaties op Android verwijdert met ES Explorer als voorbeeld. Ga naar de app en veeg naar rechts. Zoek het gedeelte "Extra" en selecteer vervolgens "Root Explorer". Bevestig dit wanneer u om Superuser-rechten wordt gevraagd. Klik op de knop "Verbinden als R / W" en plaats alle vinkjes voor het R / W-item. Open vervolgens de systeem-/app-map en verwijder de apps die je niet nodig hebt.

Aanbevolen: