Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur: Smartphone Review

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur: Smartphone Review
Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur: Smartphone Review

Video: Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur: Smartphone Review

Video: Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur: Smartphone Review
Video: Распаковка Samsung Galaxy S4 Mini Duos I9192 Red La Fleur 2024, April
Anonim

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung blijft zijn trouwe fans verrassen met de Galaxy-lijn. Deze line-up is weer aangevuld met een schattige versie van La Fleur. Dit stijlvolle toestel is uitgevoerd in rood en wit met een leuke bloemenprint.

Vlaggenschipmodel - Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur
Vlaggenschipmodel - Samsung Galaxy S4 Mini La Fleur

Externe smartphonegegevens

Er moet meteen worden opgemerkt dat dit vlaggenschipmodel exclusief is uitgebracht voor romantische meisjes. Aangezien de achterkant van dit mobiele apparaat is versierd met een prachtige bloemenprint. Het vlaggenschipmodel is zeer delicaat en charmant. De behuizing van deze smartphone is gemaakt van hoogwaardig modern plastic. Het lichaamstype van dit mobiele apparaat is klassiek. De bedieningsknoppen zijn mechanisch, aanraakgevoelig. De diagonaal van het scherm is 4,3 (10,9 cm). Het type matrix van het scherm is AMOLED. Het aantal kleuren van het touchscreen is 16,7 miljoen. Het scherm is zorgvuldig afgedekt met zeer sterk glas, wat de het van kleine en grote krassen en beschadigingen. De afmetingen van dit telefoonmodel zijn 124 mm in lengte., breedte - 61 millimeter, in dikte - 8 millimeter. Het gewicht van het apparaat was slechts 108 gram.

Vlaggenschipspecificaties

Het besturingssysteem van deze smartphone is Android 4.2. Het hart van het vlaggenschip is een 2-core processor met een frequentie van 1,7 GHz. De processorfabrikant is Qualcomm. Het processortype is Snapdragon 400. Het werkgeheugen (RAM) van dit mobiele apparaat is 1,5 GB. Het accumulatieve geheugen van het vlaggenschip is 8 GB. Type geheugenkaart - microSD, microSDHC, microSDXC. De maximale capaciteit van de geheugenkaart is 64 MB. Het aantal simkaarten van dit model is slechts één. Type simkaart - micro-simkaart.

De hoofdcamera van dit vlaggenschip is 8 megapixel met een fotoresolutie van 3248 bij 2448. Autofocus en LED-flitser. Videokwaliteit - 1920x1080 pixels (FullHD). De foto's zijn vrij duidelijk en helder. Camera voorzijde Samsung Galaxy S4 la fleur - 1,9 megapixel.

Het batterijtype van dit mobiele apparaat is lithium-ion 1900 mAh. De standby-tijd van dit moderne mobiele apparaat is maximaal 300 uur. De spreektijd is maximaal 12 uur. Wi-Fi-ondersteuning - IEEE 802.11 a / b / g / n. Er is een USB-poort - microUSB 2.0. Deze telefoon is, gezien de technische gegevens, een goed werkpaard.

Deze echt krachtige en tegelijkertijd compacte smartphone zal een uitstekende metgezel zijn voor iedereen, zelfs de meest wispelturige persoon. En vooral voor kleine jonge dames zal de Samsung Galaxy met la fleur een echte zegen zijn, want voor een kleine vrouwelijke hand is dit model redelijk comfortabel en ergonomisch. Het ingewikkelde en charmante ontwerp trekt nieuwsgierige blikken aan. Met zo'n klein formaat heeft de Samsung Galaxy S4 mini la fleur-telefoon zeer goede prestaties. In principe is het een heel slim en redelijk budgettoestel te noemen.

Aanbevolen: