Tele 2 Mini: Budget Smartphone Review

Inhoudsopgave:

Tele 2 Mini: Budget Smartphone Review
Tele 2 Mini: Budget Smartphone Review

Video: Tele 2 Mini: Budget Smartphone Review

Video: Tele 2 Mini: Budget Smartphone Review
Video: 📱 Сверхдешевый смартфон Tele2 Mini - обзор, описания, тесты . 2024, Maart
Anonim

Het kiezen van een budget-smartphone voor jezelf of een kind, en tegelijkertijd niet veel geld uitgeven, kan moeilijk zijn, omdat de verscheidenheid aan modellen op de markt voor mobiele telefoons vrij groot is. Sinds 2016 brengt Tele2 Russia zijn eigen merklijn smartphones en hoesjes voor hen uit. De allereerste van de smartphones, evenals de goedkoopste, is de Tele2 Mini-smartphone.

Tele 2 Mini: budget smartphone review
Tele 2 Mini: budget smartphone review

Beschrijving en overzicht

In de eerste zes maanden verkocht het bedrijf meer dan een half miljoen Tele2 Mini-toestellen. Het is een kleine, verkrijgbaar in twee kleuren: een zwarte of witte Haier-smartphone van Chinese makelij. Modern en eenvoudig ontwerp, compact formaat en een zeer lage prijs bepaalden de populariteit van "Tele2 Mini".

Aanvankelijk werd de smartphone geproduceerd tegen een prijs van 2.490 roebel, maar met de uitbreiding van de Tele2-lijn van smartphones daalde de prijs in 2018 tot slechts 1.799 roebel. Deze smartphone is ideaal als eerste smartphone voor scholieren en zelfs gepensioneerden, maar ook voor degenen die eenvoud waarderen en niets extra's nodig hebben - deze smartphone is voldoende om te bellen en verschillende sociale netwerktoepassingen te installeren. Tele2-klanten hebben al Tele2 TV-, Gudok-, Zvooq-applicaties op hun smartphones geïnstalleerd, evenals My Tele2, waar een persoonlijk account is waar u uw diensten, abonnementen kunt bekijken en het tarief kunt wijzigen. Indien gewenst kunnen merkapplicaties van de smartphone worden verwijderd. U kunt dit model kopen in de online winkel van het bedrijf of in de winkels voor mobiele telefoons van het merk van de operator.

Kenmerken

Smartphone "Tele2 Mini" heeft een klein gewicht: slechts 111 gram, afmetingen 125, 4 x 64,5 x 10, 9 mm zijn ook klein - hij ligt comfortabel in de hand en past in elke zak. Het lichaam is van kunststof. 4-inch scherm met een resolutie van 800x480 pixels. Het toestel heeft een Android besturingssysteem met versie 5.1. Het model is uitgerust met twee camera's: de belangrijkste 2 MP en de voorkant 0.3 MP, heeft een ingebouwde GPS-module, evenals interfaces - microUSB, 3,5 mm mini-jack, Wi-Fi 801.11n en Bluetooth. De oplaadbare batterij is 1500 mAh, klein, maar genoeg voor een dag, en als je alleen belt, gaat de smartphone twee dagen mee zonder op te laden. Smartphone "Tele 2 Mini" heeft twee slots voor SIM-kaarten, en het eerste slot is ontworpen voor SIM-kaarten van de operator "Tele2" en internettoegang 3G, en het tweede slot voor elke andere SIM, maar alleen 2G. Het eerste slot kan worden ontgrendeld op aanvraag in elke showroom van het merk Tele2. Het ingebouwde geheugen van dit model is 4 GB, maar kan worden uitgebreid met een microSD-kaart tot 32 GB. De hoeveelheid RAM is 512 MB. De smartphone ondersteunt MP3- en FM-radio.

Naast Tele2 Mini presenteert de Tele2 merklijn ook Tele2 Midi, Tele2 Midi LTE, Tele2 Maxi, Tele2 Maxi LTE en Tele2 Maxi Plus toestellen. Smartphones verschillen in schermdiagonaal, ondersteuning voor gegevensoverdracht in het 4G-netwerk, evenals een besturingssysteem en verbeterde eigenschappen van het ingebouwde geheugen en de camera.

Aanbevolen: