ZTE Nubia Z11 Mini S - Budgetcameratelefoon: Review, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

ZTE Nubia Z11 Mini S - Budgetcameratelefoon: Review, Specificaties, Prijs
ZTE Nubia Z11 Mini S - Budgetcameratelefoon: Review, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z11 Mini S - Budgetcameratelefoon: Review, Specificaties, Prijs

Video: ZTE Nubia Z11 Mini S - Budgetcameratelefoon: Review, Specificaties, Prijs
Video: ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР ZTE Nubia Z11 Mini S 2024, Mei
Anonim

De ZTE Nubia Z11 Mini S-smartphone werd heel bescheiden en stil uitgebracht. ZTE besloot om geen pretentieuze presentatie van hem te maken met een conferentie en vuurwerk. Dit past in principe niet in de tradities van deze fabrikant. Hij heeft zojuist een geweldig apparaat uitgebracht voor een betaalbare prijs. Deze smartphone wordt in evenwicht gehouden door uitstekende kwaliteit en een goede prijs, en dit mobiele apparaat heeft ook een van de beste Sony IMX318-camera's in zijn arsenaal.

De ZTE Nubia Z11 Mini S-smartphone is een geweldig modern apparaat
De ZTE Nubia Z11 Mini S-smartphone is een geweldig modern apparaat

Overzicht van het uiterlijk van het apparaat

Dit telefoonmodel heeft een volledig scala aan moderne functies. Smartphone nubia is gemaakt in een volledig metalen behuizing en ziet er hierdoor erg cool en respectabel uit. Kunststof inzetstukken voor de antenne volgen prachtig de rondingen van de boven- en ondercontouren van het apparaat. Het scherm is erg netjes, klein van formaat met een standaard set, beschermd tegen krassen door modern en duurzaam Gorilla Glass 3. Ook zit er in dit model een vingerafdrukscanner, deze zit aan de achterkant van de telefoon. De scanner kan ook dienen om betalingen te beveiligen in combinatie met NFC, fungeren als een knop om een foto te maken of een screenshot te maken.

De smartphone is echt mini. Het is slank en behoorlijk ergonomisch. De afmetingen zijn 146 millimeter lang, 72,1 millimeter breed en 7,6 millimeter dik. De module ziet er zeer elegant uit in zwarte kleur.

Smartphonespecificaties

Het hart van dit mobiele apparaat is de Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953) 2,0GHz-processor. Besturingssysteem - Android 6 Marshmallow (nubia UI 4). Dubbele simkaarten. Scherm: 5.2 , AH-IPS, 1920x1080, kleurdekking 85%, ppi 424. Het RAM-geheugen van deze smartphone is 4GB. Het accumulatieve geheugen is 32/64 GB. De telefoon is uitgerust met een 23-megapixel hoofdcamera Sony IMX318, f / 2.0, met 6 lenzen, digitale stabilisatie en 4K-video-opname. De camera aan de voorkant van dit apparaat is 13 megapixels Sony IMX258, f / 2.2, met een opnamehoek van 80 graden.

Een nubische accu met een zeer goede capaciteit van 3000 mAh, met ondersteuning voor snelladen en het "NeoPower" spaarsysteem. De batterij is niet verwijderbaar. Opgemerkt moet worden dat de Nubia Z11 mini S-smartphone de netwerken van Russische mobiele operators ondersteunt, dus dit mobiele apparaat kan eenvoudig vanuit China worden besteld. Deze smartphone kost 240 dollar bij een officiële vertegenwoordiger en je kunt de telefoon ook kopen bij een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website.

Deze moderne Chinese smartphone, hoewel niet het vlaggenschipmodel van de fabrikant, doet op geen enkele manier onder voor wat betreft zijn technische en externe gegevens. Het voldoet aan de meest geavanceerde eisen van de moderne consument en de lage prijs maakt het behoorlijk aantrekkelijk voor kopers. De beschrijving en beoordelingen van de gelukkige eigenaren van dit massamarktmodel zijn alleen de meest positieve, wat ook van invloed is op de toegenomen interesse in de smartphone in Rusland en het hoge percentage verkopen in Nubië. Het kopen van deze moderne telefoon zal zeker gerechtvaardigd zijn.

Aanbevolen: