Tele 2 Mini: Review Van Een Compacte Budgetsmartphone

Inhoudsopgave:

Tele 2 Mini: Review Van Een Compacte Budgetsmartphone
Tele 2 Mini: Review Van Een Compacte Budgetsmartphone

Video: Tele 2 Mini: Review Van Een Compacte Budgetsmartphone

Video: Tele 2 Mini: Review Van Een Compacte Budgetsmartphone
Video: 📱 Сверхдешевый смартфон Tele2 Mini - обзор, описания, тесты . 2024, April
Anonim

Tele 2 Mini is een budget-smartphone, gepositioneerd als een instapmodel. Vanwege de lage eigenschappen alleen geschikt voor eenvoudige taken.

Tele 2 Mini: review van een compacte budgetsmartphone
Tele 2 Mini: review van een compacte budgetsmartphone

Uiterlijk

De tele2 mini-smartphone onderscheidt zich van smartphones uit dezelfde prijsklasse door zijn compactheid. De hoogte van het toestel is 12,5 cm, de lengte is 6,5 cm en de dikte is 1,1 cm Dankzij deze afmetingen is de telefoon zowel voor een volwassene als voor een kind handig in de hand te houden.

De behuizing van het apparaat is gemaakt van goedkoop plastic. Dergelijk materiaal barst gemakkelijk bij fysieke impact. Maar dankzij de vorm van het blok wordt de telefoon niet veel beschadigd als hij van een kleine hoogte valt. De krassen blijven, maar de telefoon zal niet barsten. Een heel andere zaak is het scherm. Het is volledig onbeschermd, dus u kunt er het beste een slagvast glas op plaatsen.

Tele2 mini is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

Tele2 Mini heeft een MediaTek MT6572 dual-core processor met een frequentie tot 1,3 GHz. De processor is vrij zwak en kan alleen de meest essentiële applicaties draaien. Sinds de grafische chip in tele2 Mali-400 MP kun je ook games vergeten. In anttu krijgt het apparaat slechts 12 duizend punten, wat overeenkomt met budget-smartphones die ongeveer vijf jaar geleden uitkwamen.

Er wordt slechts 4 GB permanent geheugen toegewezen aan de gebruiker. Zonder geheugenkaart kun je niet eens een film kijken. Er is 100 MB toegewezen voor het installeren van applicaties, dus zelfs in dit opzicht zijn er zeer sterke beperkingen. De ROM is uit te breiden met een microSD-kaart tot 32 GB. Beperkt de mogelijkheden van het apparaat en een zeer kleine hoeveelheid RAM - slechts 512 MB. Zelfs het starten van een enkele browser verbruikt al het vrije geheugen, om nog maar te zwijgen van het starten van meerdere applicaties.

De Tele2 Mini heeft een ips-matrix met een diagonaal van 4 inch. Schermresolutie 800 bij 480 pixels. Het scherm van het toestel is zo goedkoop mogelijk, dus het heeft geen hoogwaardige kleurweergave en zelfs geen helderheid. Op straat is het scherm van de smartphone bijna onzichtbaar. De kijkhoeken zijn erg klein en als je de kleuren roteert, worden ze sterk gebroken.

De hoofdcamera van het toestel heeft een resolutie van 2 megapixels. Frontcamera 0,3 MP. Om met spoed iets te fotograferen is het geschikt, maar voor goede foto's kun je beter iets van een hogere kwaliteit kiezen.

Tele2 Mini ondersteunt alleen 3G-netwerken van de derde generatie. Er is een wifi- en gps-module. Dat laatste werkt echter niet. Het kan enkele uren duren om uw locatie te bepalen, dus het is onmogelijk om deze te gebruiken.

Prijs

Het enige pluspunt van Tele2 Mini is de extreem lage prijs. Zo'n toestel kun je kopen voor tijdelijk gebruik als je dringend een smartphone nodig hebt, maar er is geen extra geld. Het kan worden gekocht in tele2-salons voor 2000 roebel, en in gebruikte staat zal de prijs ongeveer duizend roebel zijn.

Aanbevolen: