Doogee-smartphones: Beoordeling, Hoofdmodellen, Prijzen

Inhoudsopgave:

Doogee-smartphones: Beoordeling, Hoofdmodellen, Prijzen
Doogee-smartphones: Beoordeling, Hoofdmodellen, Prijzen

Video: Doogee-smartphones: Beoordeling, Hoofdmodellen, Prijzen

Video: Doogee-smartphones: Beoordeling, Hoofdmodellen, Prijzen
Video: Doogee s90 price in India || Doogee all model price list and How to Buy Doogee s90 in any country 2024, April
Anonim

Doogee smartphones zijn altijd populair bij de consument vanwege hun zeer onopvallende prijs met voldoende hoge kwaliteit en uitstekende hardware. Dit wordt mogelijk gemaakt door een zeer breed scala aan Doogee-smartphones, die in staat zijn om aan de meest uiteenlopende smaken van gebruikers te voldoen.

Doogee-smartphones: beoordeling, hoofdmodellen, prijzen
Doogee-smartphones: beoordeling, hoofdmodellen, prijzen

Budgetmodellen

Kinderen en burgers met zeer beperkte financiële middelen kunnen de DOOGEE X5-smartphone aanbevelen voor een prijs van 5-6 duizend roebel. Dit model heeft praktisch geen concurrenten in zijn soort. Ondanks al zijn eenvoud en beknoptheid is het in staat om in alle noodzakelijke behoeften van de gebruiker te voorzien. Hij heeft een voldoende groot scherm - 5 inch - met een resolutie van 1280x720, een quad-coreprocessor met een frequentie van 1,3 GHz, geheugen met 8 GB. Het heeft ook een redelijk goede camera.

Op dezelfde basis biedt de fabrikant een meer geavanceerde DOOGEE X5 Pro. Maar het zal duurder zijn.

Voor 9 duizend roebel. dit bedrijf biedt DOOGEE DG700 Titans. Het kenmerk van deze smartphone is schokbestendigheid en waterbescherming. Hij heeft een goede zaklamp en een krachtige 4000 mAh batterij. Aan de voordelen van deze telefoon kun je een scherm van 4,5 inch toevoegen, wat vrij zeldzaam is. En daar is veel vraag naar.

Toegegeven, het heeft ook nadelen - geen erg goed ontwerp van de achterkant en ongeletterde tekst op de doos. En ook het feit dat van 8 GB gedeclareerd geheugen slechts 4,71 GB beschikbaar is.

Iedereen die een smartphone met twee sim-katten nodig heeft, kan een smartphone tot het DOOGEE X5 Max-model tevreden stellen voor 4,5-5 duizend roebel. De schermgrootte is 5 inch met een resolutie van 1280x720. En de rest van de kenmerken zijn bijna hetzelfde als die van het vorige model. Alleen zonder schokbestendige behuizing en waterbescherming. Maar deze kan ook een vingerafdruk scannen.

En het voor de hand liggende nadeel is overgewicht.

Bijna vlaggenschepen

De hoogwaardige doogee-line-up wordt in de eerste plaats vertegenwoordigd door de DOOGEE Mix 4 / 64GB-smartphone voor een prijs van 11-12 duizend roebel. Deze lijn heeft ook smartphones met 6GB RAM met 64GB opslag en 6GB / 128GB. Het heeft een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280x720. De octa-core 4xCortex-A53-processor is verkrijgbaar in twee versies: 2,5 GHz en 1,6 GHz. Hij heeft twee soorten simkaarten nano. Klantrecensies bevestigen dat dit de beste smartphone is van alle smartphones die dit bedrijf produceert.

De Doogee Mix 2 zet deze doogee line-up voort. Maar het scherm is hier 5,99 inch met een resolutie van 2160x1080. Met een beeldverhouding van 18:9 blijft de telefoon echter net zo comfortabel in het gebruik als een 5,5-inch telefoon. Met zijn gewicht van 210 gram kan hij een 4060 mAh-batterij gebruiken, wat 20% meer is dan het vorige model. De afmetingen - 74,7x159,1x8,6 mm - zijn ook erg aantrekkelijk voor de consument. Evenals de aanwezigheid van een slot voor een geheugenkaart met een capaciteit tot 256 GB, gecombineerd met een simkaart, spraakgestuurde nummerkeuze, spraakbesturing en lichtsensoren, nabijheid, vingerafdruklezen.

Aanbevolen: