Doogee Mix - Frameloze Budgetmedewerker: Beoordeling, Kenmerken

Inhoudsopgave:

Doogee Mix - Frameloze Budgetmedewerker: Beoordeling, Kenmerken
Doogee Mix - Frameloze Budgetmedewerker: Beoordeling, Kenmerken

Video: Doogee Mix - Frameloze Budgetmedewerker: Beoordeling, Kenmerken

Video: Doogee Mix - Frameloze Budgetmedewerker: Beoordeling, Kenmerken
Video: Doogee Mix - Бюджетная понторезка? 2024, Mei
Anonim

Doogee Mix is een nieuwe smartphone in de zomer van 2017 van het jonge, maar nu al snel ontwikkelende en aan populariteit winnende Chinese bedrijf Doogee. Deze smartphone combineert een productief toestel met goede technische gegevens en een lage prijs.

Doogee Mix - frameloze budgetmedewerker: beoordeling, kenmerken
Doogee Mix - frameloze budgetmedewerker: beoordeling, kenmerken

Doogee Mix Review en specificaties

Het ontwerp en het uiterlijk van Doogee Mix (Doji- of Dugi-mix) zal zelfs de meest kieskeurige gebruiker niet onverschillig laten: het ziet er duur, modern en stijlvol uit.

Een frameloze smartphone met afmetingen 144x76x7,95 mm en een gewicht van 193 g. Aan de rechterkant bevindt zich een volumeknop en een aan / uit-knop. Aan de linkerkant bevindt zich een gecombineerde lade voor een simkaartsleuf. Aan de onderkant zit het rooster van de externe speaker, waaronder de speaker en microfoon zitten. Het midden van het uiteinde is een microUSB-poort voor het opladen van de gadget. Aan de bovenkant zit alleen een 3,5 mm jack voor het aansluiten van een headset. Op de achterkant van de smartphone zit een dubbele hoofdcamera, LED-flitser en het bedrijfslogo.

90% van het frontpaneel wordt ingenomen door een 5,5-inch display. Super AMOLED-matrix. HD-resolutie 1280x720 pixels. Een helder, helder en contrastrijk scherm wordt gepresenteerd in evenwicht met de reproductie van realistische kleuren. Het display is uitgerust met gehard Gorilla Glass 5.

In het bovenste deel van het display bevindt zich een gesproken luidspreker en een standaardset sensoren (nabijheid, verlichting, magnetisch veld, vingerafdruk, gyroscoop). De camera aan de voorkant is onder het display verplaatst, er is ook een Home-knop en een vingerafdrukscanner, die in 0,1 seconde wordt geactiveerd door aanraking.

De doogee mix smartphone ondersteunt 2 simkaarten, evenals 2/3/4G-netwerken.

Een ingebouwde 3380 mAh-batterij is verantwoordelijk voor de autonomie van de smartphone, die tot 8-9 uur actief gebruik garandeert. Werkuren in normale modus - 2 dagen. Standby-tijd - 7 dagen, gesprekstijd tot 25 uur. Snellaadtechnologie wordt niet ondersteund.

Beeld
Beeld

Doogee Mix-camera

De camera aan de voorkant heeft een 5 MP-module met een opnamehoek van 86 graden met veel instellingen. Er is één bijzonderheid: om een selfie te maken, moet je de smartphone ondersteboven houden. Foto's zijn van gemiddelde kwaliteit.

De foto- en videomogelijkheden van de hoofdcamera worden weergegeven door twee 16- en 8 MP-modules met sensoren van Samsung: 16 MP-sensor - kleur, 8 MP - zwart-wit, waarmee u meer licht kunt vastleggen en betere beelden kunt produceren in alle opnameomstandigheden. Tijdens het fotograferen heeft de gebruiker toegang tot 8x digitale zoom en autofocus met fasedetectie om in 0,1 sec op het onderwerp scherp te stellen. Full HD-video-opname.

Prestaties Doogee Mix

De nieuwe HELIO P25-chipset is verantwoordelijk voor de werking van het apparaat - het is een speciaal ontworpen 8-core Cortex A53-processor voor smartphones met een dubbele camera. De processor is uitgerust met ondersteuning voor MediaTek- en Magic-technologieën, die dienen om geavanceerde camera-effecten te bieden (bijvoorbeeld om de scherptediepte te wijzigen of de achtergrond onscherp te maken). De Mali-T880-videoversneller is verantwoordelijk voor de grafische verwerking. De gadget draait op Android 7.0-firmware. De gebruiker krijgt 4/6 GB RAM en 64 GB intern geheugen aangeboden. Hij is uit te breiden met geheugenkaarten van 128 GB.

Doogee Mix Prijs

Het Doji Mix-apparaat behoort tot de mid-budget prijsklasse, die kan worden gekocht voor $ 200.

Aanbevolen: