5 Nadelen Van Het "Hype" Tarief Van MTS

Inhoudsopgave:

5 Nadelen Van Het "Hype" Tarief Van MTS
5 Nadelen Van Het "Hype" Tarief Van MTS

Video: 5 Nadelen Van Het "Hype" Tarief Van MTS

Video: 5 Nadelen Van Het
Video: Le Voyageur | Heritage 7.9 CF | 2022er Neuheit! | Mein persönlicher Wunsch. | #levoyageur 2024, April
Anonim

Mobiele operator MTS heeft het meest epische tarief gelanceerd: Smart Hype. Dit is het meest unieke aanbod op de mobiele markt. Het onbetwistbare voordeel van dit tarief is onbeperkt internetverkeer bij het bekijken van video's van YouTube. Het tarief heeft echter nadelen waar u rekening mee moet houden.

5 nadelen van het "Hype" tarief van MTS
5 nadelen van het "Hype" tarief van MTS

Je kunt vanaf 7 september aansluiten op het "Hype"-tarief. De abonnementskosten voor nieuwe klanten zijn 12, 33 roebel per dag. Vanaf de tweede maand wordt het geld maandelijks afgeschreven tegen 370 roebel. Voor MTS-klanten is de overgang naar het "Hype"-tarief van een ander tarief gratis. In dit geval wordt het abonnementsgeld van 370 roebel in rekening gebracht.

Het Hype-tarief is inclusief:

Onbeperkte internettoegang tot populaire sociale netwerken, instant messengers, muziekservices, downloaden van gamebronnen en vooral onbeperkt bekijken van video's van YouTube

Afbeelding
Afbeelding
  • Er is 7 GB beschikbaar voor andere internetbronnen.
  • Onbeperkt bellen naar MTS-nummers in uw thuisregio en MTS Rusland.
  • 100 minuten voor oproepen naar nummers van andere mobiele operators in uw regio.
  • 200 sms'jes naar alle netwerken in hun regio.

Het grootste nadeel van het Hype-tarief is het kleine aantal oproepen naar de telefoons van andere operators, slechts 100 minuten. En dat is niet alles. Elke uitgaande oproep is inbegrepen in het hoofdpakket. Dat wil zeggen, een oproep naar een MTS-abonnee wordt ook geteld en afgetrokken van 100 minuten. Daarom zijn er in werkelijkheid maar heel weinig minuten voor een gesprek. Nadat het basispakket is uitgeput, zijn oproepen naar MTS-abonnees onbeperkt en bellen naar andere mobiele telefoons in hun regio 2 roebel per minuut.

Afbeelding
Afbeelding

Het tweede minpunt van het "Hype" -tarief. Het 200 sms-pakket bevat geen uitgaande berichten naar andere regio's en kost 2, 8 roebel.

Afbeelding
Afbeelding

Een ander nadeel van het nieuwe tarief is een toeslag van 15 roebel per dag als u het tarief buiten uw regio gebruikt. Maar als u in een andere regio geen gebruik maakt van het "HYIP"-tarief, dan wordt de vergoeding niet in rekening gebracht. Daarom raad ik aan om de optie "All Russia" voor 100 roebel aan te sluiten.

Afbeelding
Afbeelding

De vierde teleurstelling voor de eigenaren van het "HYIP"-tarief is de volledige verbranding van alle verkeersresten. Dat wil zeggen, megabytes, sms en minuten worden niet overgedragen naar de volgende maand.

Afbeelding
Afbeelding

En het laatste nadeel is het verbod op gebruik in de modem. Als er een simkaart in de modem is geplaatst, zal de mobiele provider de internettoegang beperken.

Afbeelding
Afbeelding

Het "Hype"-tarief is op maat gemaakt voor internet en biedt onbeperkte internettoegang tot de meest populaire bronnen. Dit tarief heeft momenteel geen concurrenten. Dit tarief is niet geschikt voor bellen, dus voor bellen kun je een tweede simkaart van een andere operator gebruiken, met goedkopere uitgaande gesprekken.

Aanbevolen: