Samsung Galaxy S8 En S8 Plus: Nadelen Van Samsung-vlaggenschepen

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy S8 En S8 Plus: Nadelen Van Samsung-vlaggenschepen
Samsung Galaxy S8 En S8 Plus: Nadelen Van Samsung-vlaggenschepen

Video: Samsung Galaxy S8 En S8 Plus: Nadelen Van Samsung-vlaggenschepen

Video: Samsung Galaxy S8 En S8 Plus: Nadelen Van Samsung-vlaggenschepen
Video: SAMSUNG GALAXY S8 PLUS: 2 НЕДЕЛИ С ГИГАНТОМ 2024, Mei
Anonim

De vlaggenschepen Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8 Plus zijn absoluut vergelijkbaar en verschillen alleen in schermformaten. Naast de positieve eigenschappen hebben deze moderne apparaten een aantal belangrijke nadelen.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn de vlaggenschepen van de nieuwste generatie
Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zijn de vlaggenschepen van de nieuwste generatie

In april 2017 lanceerde het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung twee vlaggenschip-telefoonmodellen, de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. Deze lijn heeft positieve eigenschappen, maar daarnaast constateren consumenten veel nadelen van deze smartphones.

Nadelen van vlaggenschepen

Een van de eerste nadelen van deze modellen is de onhandige locatie van de vingerafdrukscanner. Het bevindt zich rechts van de camera en is er vrij dichtbij. Dit vergroot het risico dat uw vinger in de camera komt in plaats van in de scanner. U kunt natuurlijk uiteindelijk weigeren om de scanner te gebruiken. En een alternatief hiervoor is het ontgrendelen van een mobiel apparaat met behulp van het netvlies van het oog of het gezicht van de eigenaar van de telefoon. Maar bij gebruik van deze gadget blijkt deze functie niet zo goed te werken. De telefoon kan worden misleid door alleen een foto van de eigenaar te vervangen, en het slot wordt daarmee verwijderd.

De tweede onaangename nuance, de eigenaren van de telefoons merkten op dat het display van dit model ronduit rood is. En dit moment kan niet worden aangepast in de instellingen, hoewel de fabrikanten het tegenovergestelde zeggen, aangezien dergelijke uitspraken de gebruikelijke grillen zijn van een verwende consument.

De derde kloof van deze vlaggenschepen is het feit dat hun stemassistent Bixby de Russische taal niet kent. Wat een raar moment eigenlijk. Of is het een truc van de fabrikant. De andere Bixby-talen zijn bekend, maar op een absoluut primitief niveau. We kunnen concluderen dat de stemassistent voor deze modellen een duidelijke mislukking is.

Afbeelding
Afbeelding

Ik heb ook de databatterij van mobiele apparaten opgepompt met zijn kleine capaciteit. Wat altijd belangrijk is, is de "overleefbaarheid" van de gadget. En de nieuwkomers onderscheiden zich met nog een belangrijk nadeel. Dit is een hybride simkaartsleuf. Voor degenen die gewend zijn om in een drukke modus met de telefoon te werken, zal dit niet genoeg zijn.

Wat betreft de camera, ook hier is niets om blij mee te zijn. En dat allemaal omdat evolutie haar nooit is overkomen. Het is goed en van hoge kwaliteit, en niets meer. Het zou mogelijk zijn voor Samsung om een dubbele camera te installeren, zoals zijn directe concurrenten met succes doen. En dat zou een stap vooruit zijn. De ervaring leert immers dat je met een dubbele camera meerdere keren de mogelijkheden van de gadget kunt uitbreiden.

Afbeelding
Afbeelding

Modelkosten:

En, natuurlijk, het belangrijkste negatieve aspect van de vlaggenschiplijn zijn de kosten van deze mobiele apparaten. De versie van de Samsung Galaxy S8 wordt aangeboden vanaf 46 duizend roebel en zijn "broer" met het voorvoegsel Plus is al vanaf 49 duizend roebel. Er zijn geen bijzondere verschillen tussen deze twee smartphones. Het zijn immers analogen, tenzij de Samsung Galaxy S8 Plus-versie een groter scherm heeft. Daarom hoef je hier alleen maar rekening te houden met je eigen smaak, aangezien het prijsverschil niet zo groot is. De klassieke zwarte kleur van het toestel maakt het een echte brute gadget.

Aanbevolen: