Alle Voor- En Nadelen Van De Nieuwe Samsung Galaxy S20

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Nieuwe Samsung Galaxy S20
Alle Voor- En Nadelen Van De Nieuwe Samsung Galaxy S20

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Nieuwe Samsung Galaxy S20

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De Nieuwe Samsung Galaxy S20
Video: Samsung Galaxy S20 review | Allemansvriend | SmartphoneMan 2024, April
Anonim

In maart 2020 vond de release van nieuwe smartphones van Samsung van de Galaxy-lijn - S20 / S20 + / S20 Ultra plaats. Is elk van hen de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de nieuwe Samsung Galaxy S20
Alle voor- en nadelen van de nieuwe Samsung Galaxy S20

Ontwerp

Het eerste waar je op moet letten zijn de zeer grote volumes van de smartphone. De verhoudingen van de Samsung Galaxy S20 zijn 151,7 × 69,1 × 7,9 mm, terwijl het gewicht 163 gram is. De hand wordt snel moe van het werken met hem - hij is verticaal en horizontaal erg gestrekt.

Beeld
Beeld

Bovendien wordt elk volgend model groter en dit is niet altijd handig. Dit apparaat is ontworpen voor twee handen.

Beeld
Beeld

Het achterpaneel is bedekt met een metalen laag en wordt over het algemeen niet vies, maar een veiligheidskoffer is nog steeds de moeite waard om te dragen. Dit komt door het feit dat bij elke val de zijkant vastloopt en de verf ook afbrokkelt. Het gewicht neemt toe met de hoes en het wordt nog moeilijker om te werken. Wat betreft de bouwkwaliteit, deze is vrij hoog en heeft geen gebreken.

Beeld
Beeld

Wat betreft de locatie van knoppen, poorten en luidsprekers is alles normaal - onder de luidspreker, microfoon en USB Type-C-aansluiting, aan de linkerkant - de volumeregeling en aan / uit-knop, bovenaan bevindt zich de luidspreker. Er zijn geen vragen over de geluidskwaliteit - het is schoon genoeg.

Beeld
Beeld

Er zijn veel kleurvariaties - van felroze tot zwart. Het besluit van de fabrikant om met kleuren te experimenteren is uiteraard een succes.

Beeld
Beeld

Camera

De hoofdcamera heeft vier lenzen en samen vormen ze een buitengewoon goede foto. De eerste en belangrijkste heeft 64 MP, de groothoeklens heeft 12 MP, de ultragroothoeklens heeft 12 MP. De vierde is Space Zoom, waarmee je het beeld 30 keer kunt vergroten. De S20 Ultra kan zelfs honderd keer inzoomen.

Beeld
Beeld

De kwaliteit van de foto gemaakt met de 10 MP camera aan de voorkant is zelfs 's nachts hoog. Er is praktisch geen onnodige ruis, het hoofdobject van het beeld is vrijwel direct zichtbaar voor de focus.

Beeld
Beeld

Wat de belangrijkste betreft, ze maakt perfect foto's, terwijl ze een grote dekking verzamelt. Naast een breed kleurenpalet kun je hier letten op het behoud van schaduwen en snelle autofocus.

Beeld
Beeld

Ook de macrocamera werkt goed. Er is aandacht voor bloemen van dichtbij.

Beeld
Beeld

Tegelijkertijd zijn er veel extra functies in de vorm van stickers en emoji's.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Over het algemeen zou ik willen zeggen dat de camera's erg goed zijn, vooral in Ultra. De 64 MB hoofdcamera is een grote stap, zeker voor het S20 Ultra-model.

Beeld
Beeld

Specificaties:

De Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra smartphones worden aangedreven door een Quad HD+ Dynamic AMOLED processor, elk met 8GB RAM behalve Ultra. Het heeft 12 GB RAM. De batterijcapaciteit varieert - 4000/4500/5000 mAh. Zo is er Fast Wireless Charging 2.0 en Wireless PowerShare. Er is ook een 5G-type communicatie, maar in Rusland en de GOS-landen is deze niet beschikbaar - alleen in de VS en sommige Aziatische landen, en daarom is de functie hier nog niet beschikbaar.

Aanbevolen: