Blackview A8: Review, Specificaties

Inhoudsopgave:

Blackview A8: Review, Specificaties
Blackview A8: Review, Specificaties

Video: Blackview A8: Review, Specificaties

Video: Blackview A8: Review, Specificaties
Video: Blackview A8 обзор добротного но не долгоиграющего бюджетника | review | отзывы 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kan de marketingstrategie van alle Chinese fabrikanten, gericht op het verbeteren van de productie en het verlagen van de kosten, niemand verbazen. In de nabije toekomst zullen bedrijven uit het Middenrijk directe concurrenten zijn voor de bestaande giganten van de markt. Maar zelfs nu is Blackview klaar om het segment van goedkope apparaten met recht te heroveren met zijn ultra-budgettaire "Blackview A8"

Blackview A8: review, specificaties
Blackview A8: review, specificaties

Het zou logisch zijn om de beoordeling van de ultra-state werknemer te beginnen met zijn belangrijkste voordeel - prijs. Op het moment dat de telefoon op de markt kwam, bood de officiële website aan om de Blackview A8-telefoon te kopen voor $ 50. De smartphone wordt geleverd in een minimalistische doos met oplader en koptelefoon.

Kader

Nou, nu over de kenmerken. En laten we beginnen met het telefoonhoesje. De achterkant van de smartphone doet erg denken aan Xiaomi Redmi 3. De elementen erop zijn in deze volgorde gerangschikt:

USB-oplaadpoort en 3,5 mm koptelefoonaansluiting bevinden zich aan de bovenkant van de telefoon

Deze nogal ongebruikelijke opstelling van deze elementen is te wijten aan de besparing van vrije ruimte in blackview-smartphones.

  • De volumeknop bevindt zich aan de rechterkant
  • Aan de onderkant zit alleen een gesproken microfoon.
  • Het achterpaneel herbergt traditioneel een camera met een flitser en een luidspreker.
  • Het frontpaneel herbergt een vijf-inch display met vrij grote kijkhoeken, een oortje en een camera met flits

Omdat de luidspreker zich op het achterpaneel bevindt, raden gebruikers aan om de telefoon met het voorpaneel naar beneden te plaatsen, om geen belangrijke oproep te missen. Wat betreft de hoes van de smartphone, deze is gemaakt van plastic en laat geen afdrukken achter.

Uitvoering

Laten we verder gaan met de vulling van de smartphone. De quad-core processor MediaTek MT6580 met een frequentie van 1300 MHz brengt de prestaties van de blackview a8 op het juiste niveau. De hoeveelheid RAM is 1 GB. Het zou natuurlijk niet rationeel zijn om hoge fps te verwachten in games op hoge instellingen, maar het kan alledaagse taken met een knal aan.

Camera

Camera's van 8 en 2 megapixels doen het best goed, maar mits er voldoende verlichting is. Zodra de zon echter onder de horizon zakt, krijg je geen goede foto's meer.

Geluid

Wat betreft het geluid, alles is in orde. De hoofdspeaker heeft een gemiddeld volume en het geluid uit de koptelefoon doet geen pijn aan je oren.

Verbinding

De smartphone mist 4G-communicatie, wat in principe logisch is, maar 3G bij onze operators is stabiel. Het signaal verdwijnt niet, de gemiddelde transmissiesnelheid is 5-6 Mbps. De kwaliteit van de 2G-verbinding is op het juiste niveau, de gesprekspartner wordt goed gehoord.

Accu

Met de batterij is het een beetje erger. 2050 mAh is genoeg voor een volledige werkdag als je je telefoon tot een minimum beperkt. Anders moet u een powerbank bij u hebben. Het draait allemaal om het slecht geoptimaliseerde systeem dat inherent is aan alle Android-telefoons.

Snelle ontwakingsgebaren laten veel te wensen over. Het enige gebaar dat consistent werkt, is een dubbele tik. Anderen werken erg traag en het zal gemakkelijker zijn om de gewenste applicatie op een standaard manier te openen.

Houd er rekening mee dat de telefoon nabijheids- en lichtsensoren mist, waardoor je de helderheid constant handmatig moet aanpassen.

Aanbevolen: