Alle Voor- En Nadelen Van De Smartphone Samsung Galaxy A51

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De Smartphone Samsung Galaxy A51
Alle Voor- En Nadelen Van De Smartphone Samsung Galaxy A51
Anonim

De Samsung Galaxy A50 was uniek in veel van zijn functies, waaronder de vingerafdruk op het scherm. Om ervoor te zorgen dat de A50 de verkoop van de Samsung Galaxy A51 niet verstoort, moet deze laatste worden uitgerust met nieuwe functies.

Alle voor- en nadelen van de smartphone Samsung Galaxy A51
Alle voor- en nadelen van de smartphone Samsung Galaxy A51

Ontwerp

Het belangrijkste onderscheidende element van de Samsung Galaxy A51 is het iriserende patroon op de achterkant. In alle andere opzichten, als u niet op de maat let, is het heel gemakkelijk om het te verwarren met het vorige model van de lijn.

Afbeelding
Afbeelding

In feite wordt de smartphone geproduceerd in verschillende kleurvariaties, maar in de Russische Federatie kun je de telefoon officieel in drie kleuren kopen: rood, wit en grafiet.

Afbeelding
Afbeelding

Het achterpaneel is bedekt met Glasstic - dit is een plastic bedekt met een beschermende glanzende laag, die de behuizing van de smartphone beschermt en ook een prachtig spiegeleffect creëert.

Dankzij de afmetingen (158,5 x 73,6 x 7,9) mm en het zeer lichte gewicht (172 gram) ligt hij zeer gemakkelijk in de hand, die niet moe wordt bij het werken aan het apparaat. De vingerafdruksensor is ingebouwd in het scherm en reageert zelfs als het scherm uit staat, en je hoeft niet bang te zijn voor valse aanrakingen. Dit is geen vlaggenschip, dus de ontgrendelingssnelheid zal langzaam zijn - 2 of 3 seconden. Voor zijn prijssegment laat deze smartphone echter extreem goede resultaten zien.

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij de frontcamera zet je de face unlock functie aan. En hier werkt het best goed - de module laat zich niet misleiden door een foto of video.

Afbeelding
Afbeelding

Camera

Er zijn geen wijzigingen aangebracht in de "Camera"-applicatie zelf. Hier kunt u nog steeds de opnamemodus wijzigen, de optimalisatie, focus en meer wijzigen.

Afbeelding
Afbeelding

De camera aan de voorkant heeft 32 MP. En hoewel hij geen autofocus heeft, heeft hij wel een bokeh-effect en diverse extra effecten. Wat betreft de hoofdcamera, deze heeft vier lenzen.

Afbeelding
Afbeelding

Alle lenzen werken alleen in combinatie met elkaar. De kwaliteit van de foto's is niet vergelijkbaar met die van de vlaggenschepen, maar voor een smartphone waarvan de kosten niet zo hoog zijn, is het best goed. Dankzij autofocus en een breed palet zijn de foto's niet "soapy", maar behoorlijk helder.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

De camera kan video opnemen in 4K-kwaliteit, maar de frequentie zal niet zo hoog zijn - slechts 60 frames per seconde. Als u in FullHD-kwaliteit fotografeert, is elektronische stabilisatie beschikbaar.

Specificaties:

De Samsung Galaxy A51 wordt aangedreven door een quad-core Cortex A73-processor tot 2,3 GHz in combinatie met een Mali G72 MP3 GPU. Het RAM-geheugen van de smartphone is 4 GB, het interne geheugen is 64 GB, waarvan er 15 worden ingenomen door systeemprogramma's. De interne ruimte is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart tot 512 GB.

De batterij is hier behoorlijk ruim - 4000 mAh. Dit is voldoende om de telefoon ongeveer 32 uur in gespreksmodus te gebruiken, in LTE-modus - tot 16 uur. Je kunt de video op de deva's tot 20 uur bekijken.

Aanbevolen: