Meizu Pro 6: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Meizu Pro 6: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Meizu Pro 6: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu Pro 6: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu Pro 6: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Meizu pro 6 в 2019!!! Полный обзор бывшего флагмана. 2024, April
Anonim

Meizu Pro 6 wordt gepositioneerd als een compact en krachtig muziekvlaggenschip. Het werd aangekondigd op 13 april 2016 en ging eind november van hetzelfde jaar in de verkoop.

Meizu Pro 6: beoordeling, specificaties, prijs
Meizu Pro 6: beoordeling, specificaties, prijs

Uiterlijk

Meizu 6 pro is volledig van metaal gemaakt, met uitzondering van de kleine groeven voor de antennes. In tegenstelling tot de meeste vergelijkbare apparaten, zijn er geen plastic inzetstukken in de Meizu Pro 6. De carrosserie is volledig uit één stuk, geschuurd door middel van zandstralen. Het metaal bleek glad te zijn, maar tegelijkertijd niet glad, het plakt niet aan je handen. Bij langdurig gebruik zweten de handen niet en wordt de behuizing niet warm. Er blijven geen vingerafdrukken op de behuizing. De bouwkwaliteit is erg hoog. Het apparaat zal nergens worden vastgemaakt, de knoppen zijn stevig geïnstalleerd, ze kantelen niet wanneer ze worden ingedrukt.

De voorkant van de kast is bedekt met een schuin 2, 5D glas. Hierdoor is de Meiza Pro 6 smartphone ronder dan zijn voorgangers, waarbij de ronding op het glas afbrak. In het bovenste gedeelte is een gebeurtenisindicator geïnstalleerd - een noviteit in smartphones van deze lijn. De home-knop is gecombineerd met een vingerafdrukscanner. De zijtoetsen bevinden zich aan de rechterkant van het apparaat. Op de achterkant zit een camera en een flitser, gemaakt met behulp van nieuwe technologie.

Afbeelding
Afbeelding

Kenmerken

Zoals alle vlaggenschepen van de afgelopen jaren heeft Meizu 6 kleine afmetingen: hoogte 147,7 mm, breedte 70,8 mm, dikte 7,25 mm. De telefoon weegt slechts 160 gram.

Super AMOLED-scherm met multitouch-ondersteuning. Grote schermresolutie - 1920 x 1080 pixels, pixeldichtheid 424 PPI. Dankzij de goede helderheid kunt u de telefoon in elk licht gebruiken, brede kijkhoeken zonder kleurvervorming. Corning Gorilla Glass 3 beschermt het toestel tegen beschadigingen en krassen.

De meizu pro 6 heeft 2 camera's. De eerste camera heeft een hoge resolutie van 21 megapixels, er is ondersteuning voor autofocustechnologie. De cameralens bestaat uit zes lenzen. De maximale videoresolutie is FullHD met een framerate van 30 FPS. De 5MP camera aan de voorkant heeft dezelfde parameters als de hoofdcamera.

Meizu heeft 32 GB geheugen toegewezen voor het opslaan van gebruikersinformatie. Het is mogelijk om het geheugen uit te breiden tot 160 GB met behulp van microSD-geheugenkaarten. 4 GB RAM is genoeg voor elk type taak.

Meso Pro 6 maakt gebruik van een krachtige tien-core processor MediaTek Helio X25, geklokt op maximaal 2,5 GHz. Het is gekoppeld aan de Mali T880 grafische chip.

Het vlaggenschip ondersteunt de nieuwste generatie LTE 4g mobiele netwerken, Wi-Fi, bluethooth 4.0, GPS, GLONASS. Er zijn licht- en naderingssensoren, evenals een gyroscoop, klok, kompas en barometer.

Met een kleine 2560 mAh-batterij kan de telefoon tot 15 uur gesprekstijd werken. De telefoon laadt snel op tijdens het opladen. snellaadtechnologie wordt gebruikt.

Prijs

Meizu Pro 6 is vrij goedkoop, ondanks zijn houding ten opzichte van de duurste klasse apparaten. De prijs van het apparaat begint bij 25 duizend roebel.

Aanbevolen: