Meizu M3 Opmerking: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Meizu M3 Opmerking: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Meizu M3 Opmerking: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu M3 Opmerking: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Meizu M3 Opmerking: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Обзор Meizu M3 Note: самый сбалансированный смартфон "Мейзу" (review) 2024, April
Anonim

Meizu M3 Note is een moderne smartphone die een symbiose van uitstekend ontwerp en hoge prestaties in het budgetsegment heeft belichaamd.

Meizu M3 Note is een geweldige smartphone van een Chinese fabrikant
Meizu M3 Note is een geweldige smartphone van een Chinese fabrikant

De bekende Chinese fabrikant Meizu steekt gunstig af bij het feit dat hij kwalitatief hoogwaardige en niet al te dure smartphones produceert. Mobiele apparaten van dit bedrijf vinden steeds meer trouwe fans.

Smartphone-uiterlijk

De behuizing van de Meizu M3 Note bestaat uit een hoogwaardige aluminiumlegering (deze wordt ook gebruikt in de luchtvaartindustrie). Deze body is vanuit de hoeken afgerond, wat de ergonomie van dit model heeft vergroot. Aan de onderkant van de gadget bevinden zich een microUSB-connector en multimedia-luidsprekerroosters. De audio-aansluiting bevindt zich aan de bovenkant. Het "gezicht" van het mobiele apparaat is bedekt met vrij stijlvol 2, 5D-glas. Onder het krasvaste Corning Gorilla Glass3-scherm zit de mTouch 2.1 mechanische navigatieknop met vingerafdrukscanner. De aanwezigheid van de Russische taal op het toetsenbord en het Russified-menu.

Afbeelding
Afbeelding

De afmetingen van de telefoon zijn 153,6 millimeter lang, 75,5 millimeter breed en 8,2 millimeter dik. Het gewicht van deze gadget is 163 gram. Het kleurenschema van deze Chinese smartphone komt in drie tinten (grijs, goud en zilver).

Technische data

De meizu m3 note-smartphone heeft een acht-core Helio P10-processor met een maximale frequentie van 1800 MHz. Android 5.1-platform. Het RAM-geheugen is 2 GB of 3 GB LPDDR3 (dual-channel-modus) en het ingebouwde geheugen is 16 GB of 32 GB. Ondersteuning voor MicroSD-kaarten tot 128 GB. De Meizu M3 Note heeft een uitstekende multimedialuidspreker, hij heeft echt een serieus volume. Geluidsdetail in het middenbereik.

Dit smartphonemodel heeft een 13 megapixel camera met een tweekleurenflits, diafragma van 2, 2, een panoramische lens en fasedetectie autofocus, een front 5 megapixel camera met een diafragma van 2, 0, waarmee je hoog kunt fotograferen -kwaliteit zelfportretten. 'S Nachts of wanneer er een gebrek aan licht is, verlicht de flitser van deze smartphone perfect de donkere ruimte op het moment van fotograferen en kunt u onaangename momenten zoals verduistering of vervaging van de foto vermijden. Ook vervangt de flitser de zaklamp volledig. De ingebouwde camera heeft de mogelijkheid om video op te nemen.

Dit smartphonemodel heeft een niet-verwijderbare batterij van 4100 mAh. Opgemerkt moet worden dat de telefoon een behoorlijk behoorlijke en acceptabele autonomie heeft. Dit apparaat heeft een ingebouwde ontvanger voor een draadloos Wi-Fi-signaal, waarmee u toegang kunt krijgen tot internet, documenten en foto's kunt verzenden naar een printer die deze draadloze verbinding ondersteunt om af te drukken. Een meizu m3-notitie voor een smartphone met moderne technische kenmerken kost gemiddeld 15.000 tot 16.500 roebel van een officiële vertegenwoordiger of van een vertrouwde verkoper op de AliExpress-website.

Aanbevolen: