Hoe Video's Op De IPhone Op Internet Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Op De IPhone Op Internet Te Bekijken
Hoe Video's Op De IPhone Op Internet Te Bekijken

Video: Hoe Video's Op De IPhone Op Internet Te Bekijken

Video: Hoe Video's Op De IPhone Op Internet Te Bekijken
Video: iOS 14 - How to Enable Picture in Picture for YouTube 2024, April
Anonim

U kunt video's op de iPhone op internet bekijken met behulp van gespecialiseerde programma's die u kunt downloaden in de App Store. De jailbreak-operatie verhoogt de functionaliteit van het apparaat en voegt veel opties toe die niet beschikbaar zijn zonder dit proces. Laten we eens kijken naar enkele van de gratis online programma's voor het bekijken van video's die legaal worden gedistribueerd door de App Store.

Hoe video's op de iPhone op internet te bekijken
Hoe video's op de iPhone op internet te bekijken

instructies:

Stap 1

Installeer het gewenste programma voor het bekijken van video's op internet door simpelweg op de gratis knop in de Appstore te klikken.

Stap 2

Gebruik de vooraf geïnstalleerde YouTube-app om de populairste video's van over de hele wereld te bekijken. In het enorme YouTube-archief kun je elk onderwerp en elk formaat kiezen - van sportrecords tot volledige films. Maak uw eigen Favorieten-collectie voor directe selectie van uw favoriete inhoud.

Stap 3

Gebruik de zoekfunctie van de Truveo-app om de gewenste video te vinden op verschillende nieuws- en sportkanalen. De software van America OnLine wordt elke dag door meer dan een miljoen mensen gebruikt om de nieuwste en beste video-inhoud te krijgen.

Stap 4

Gebruik de AppVee-app om videoreviews en tutorials voor de meeste apps in de App Store te bekijken. Het programma kan zowel op de iPhone als op de desktopcomputer worden gebruikt.

Stap 5

Gebruik de Howcast-app voor de laatste instructies. De onderwerpen van deze educatieve video's zijn onbeperkt en de gebruikersrecensies zijn vrij uitgebreid. Dit alles heeft Howcast bovenaan de doe-het-zelf-distributielijst geplaatst.

Stap 6

Gebruik de Weather Channel-app om snel weerkaart en tekstvoorspellingen te bekijken. Video weersvoorspellingen en het laatste nieuws hebben deze videodienst al lang populair gemaakt.

Stap 7

Gebruik de WorldView-app om in realtime verbinding te maken met meer dan 6.000 webcams over de hele wereld. Zoek de gewenste camera met behulp van de opties Nieuw, Recent en Populair.

Stap 8

Gebruik de Fox Sports-app, geleverd door Fox Sports Interactive Media, om 's werelds belangrijkste sportevenementen en Top 5 sportvideo's te bekijken.

Stap 9

Gebruik de MLB-app om het laatste nieuws en commentaar van het American Baseball League-seizoen te bekijken.

Stap 10

Gebruik de IGN-app voor beoordelingslijsten van videogames. Stel het programma in om te zoeken naar de gewenste spelplatforms en krijg toegang tot nieuwe aankondigingen en de nieuwste hits.

Stap 11

Gebruik de Style.com-app om het laatste nieuws uit de modewereld te ontvangen. De mogelijkheid om clips te bekijken die direct bij de catwalk zijn gemaakt tijdens modeshows is aanwezig.

Stap 12

Gebruik de vSNAX Videos-app om high-definition video's van het culturele leven van de wereld te bekijken.

Stap 13

Gebruik de Joost-app, die net zo functioneel is als YouTube, om clips van een breed scala aan inhoud te bekijken.

Aanbevolen: