Hoe Video's Op Ipod Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Op Ipod Te Bekijken
Hoe Video's Op Ipod Te Bekijken

Video: Hoe Video's Op Ipod Te Bekijken

Video: Hoe Video's Op Ipod Te Bekijken
Video: iPod Instructions : How to Put Videos on an Apple iPod 2024, Mei
Anonim

De digitale speler Apple iPod is een multimedia-apparaat. Hiermee kun je niet alleen naar muziek luisteren, maar ook foto's opslaan en verschillende applicaties gebruiken. U kunt ook video's bekijken op uw iPod.

Hoe video's op ipod te bekijken
Hoe video's op ipod te bekijken

Noodzakelijk

  • - iTunes-programma geïnstalleerd op de computer;
  • - USB-kabel;
  • - conversieprogramma.

instructies:

Stap 1

Converteer de video die u naar de speler wilt downloaden naar.mp4-indeling. Gebruik hiervoor een conversieprogramma zoals Xilisoft Converter Ultimate. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdmenu Bestand → Bestand(en) toevoegen. Selecteer de gewenste video en dubbelklik erop.

Stap 2

Selecteer in de regel "Profiel" (Profiel) het bestandstype. Selecteer in het veld Bestemmingen de map waarin de geconverteerde video op uw computer wordt opgeslagen. Klik op een videobestand uit de lijst in het programma. Druk vervolgens op Ctrl + F5 en wacht tot de video is geconverteerd.

Stap 3

Sluit uw iPod met een USB-kabel aan op uw computer. Klik in het geopende iTunes-venster op het item "Video's" (Films) in het linkermenu onder "Apparaten". Sleep de geconverteerde video van map naar sectie. Bovenaan, in de statusbalk, wordt het video-uploadproces weergegeven.

Stap 4

Verwijder het slot van de iPod, indien aanwezig. Open de Video-app. Het ziet eruit als een blauw/blauw vierkantje met een filmklepje bovenaan het icoon. Zoek de geüploade video in de lijst. Plaats uw vinger op de video. Vouw de speler uit naar liggende stand, zet het geluid harder. De video wordt afgespeeld. Tik op het scherm om de tools te activeren. Sleep de schuifregelaar op de tijdlijn om door de video te bladeren.

Stap 5

Open de ingebouwde browser (Safari) om video's van internet te bekijken. Voer de URL van de site met de video's in de adresbalk in. Vind degene die je nodig hebt of gebruik de zoekfunctie op de site.

Stap 6

Plaats uw vinger op het videovoorbeeld. In hetzelfde venster wordt een video geopend. Raak de afspeelknop aan met uw vinger - een driehoek aan de zijkant. De video wordt afgespeeld.

Aanbevolen: