Video's Van Internet Bekijken Op PSP

Inhoudsopgave:

Video's Van Internet Bekijken Op PSP
Video's Van Internet Bekijken Op PSP

Video: Video's Van Internet Bekijken Op PSP

Video: Video's Van Internet Bekijken Op PSP
Video: How To Connect Your PSP To The Internet 2024, April
Anonim

PSP is een populair handheld-gamingplatform met brede functionaliteit. Met de console kun je niet alleen games spelen, maar ook video's bekijken, naar muziek luisteren en online gaan. Om streaming video van sites te bekijken, moet u echter gespecialiseerde programma's installeren.

Video's van internet bekijken op PSP
Video's van internet bekijken op PSP

instructies:

Stap 1

Een van de meest gebruikte videospeler-apps voor PSP is PSPTube. Met het programma kun je video's bekijken van populaire bronnen zoals YouTube of Google Video. De Ultimate Utility Mod heeft ingebouwde ondersteuning voor ongeveer 35 sites. Met deze applicatie kun je ook je favoriete video in flv-formaat downloaden naar je settopbox.

Stap 2

Download het programma van internet. Links ernaar worden gepost op verschillende thematische forums voor de console. Pak het gedownloade archief uit met een archiveringsprogramma op uw computer (bijvoorbeeld via WinRAR).

Stap 3

Sluit uw console of apparaat-flashdrive aan op uw computer. Kopieer de uitgepakte PSPTube-map naar de map ms0: / PSP / GAME / van het STB-bestandssysteem.

Stap 4

Koppel je console los van je computer en zet hem aan. De applicatie wordt gestart met behulp van het item "Menu" - "Game".

Stap 5

Gebruik de apparaattoetsen om het programma te bedienen. Met de knop Selecteren kunt u de naam van de site selecteren waar u naar video's wilt zoeken. De resourcenaam wordt weergegeven in de linkerbovenhoek. Door op de X-toets te drukken wordt de selectie van het geselecteerde bestand bevestigd en na het indrukken van O opent u de zoekopties. Klik op het driehoekje om een afspeellijst te maken. Gebruik de vierkante toets om de weergavemodus te wijzigen of terug te keren naar de zoekresultaten. Met de linker- en rechtertrigger kunt u schakelen tussen videopagina's.

Stap 6

Gebruik in de afspeelmodus de O-toets om de video te stoppen en terug te keren naar het vorige menu. Als u op het driehoekje klikt, wordt de resterende afspeeltijd verborgen en met Select wordt het formaat van de clip aangepast. Door op Start te klikken, zet u de pauzemodus aan. Gebruik de linker- en rechterknoppen om de afspeelsnelheid van de clip te verlagen of te verhogen.

Aanbevolen: