Een Toegangspunt Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Toegangspunt Aansluiten
Een Toegangspunt Aansluiten

Video: Een Toegangspunt Aansluiten

Video: Een Toegangspunt Aansluiten
Video: Setting Up Whole Home WiFi with Enterprise Access Points - Unboxing & Review 2024, Mei
Anonim

Om het netwerk evenwichtiger en betrouwbaarder te maken, moet een toegangspunt worden aangesloten. Voor verbinding met een Wi-Fi-netwerk is slechts een toegangspunt vereist. Je kunt dit probleem heel snel oplossen, met een paar minuten vrije tijd.

Een toegangspunt aansluiten
Een toegangspunt aansluiten

Het is nodig

ADSL-modem, computer

instructies:

Stap 1

Zet de ADSL-modem eerst terug naar de standaardinstellingen, dit zal u helpen om het IP-adres van de modem te gebruiken. Dit is de eerste stap om het toegangspunt te verbinden.

Stap 2

Bekijk de instructies die bij de modem zijn geleverd en vind alles over de instellingen. Sluit de modem aan op de netwerkkaart van uw computer.

Stap 3

Zorg ervoor dat u de netwerkkaart zo configureert dat de automatische IP-adresinformatie binnenkomt.

Stap 4

Open uw favoriete browser en voer het adres van de modem in. Voer het wachtwoord, gebruikersnaam in het venster dat verschijnt. Zoek deze gegevens op in de bijgevoegde handleiding van de modem. De verbinding met het toegangspunt is gebaseerd op de parameters die u hebt ingevoerd, dus vergis u niet.

Stap 5

Configureer de verbinding van de modem met internet door de VPI- en VCI-parameters in te voeren en het verbindingsprotocol op te geven. Zorg ervoor dat u uw instellingen opslaat.

Stap 6

Controleer uw wifi-adapter en start uw modem opnieuw op.

Stap 7

Zet de computer aan, ga opnieuw naar de modeminstellingen en controleer of het automatisch verkrijgen van het IP-adres is geconfigureerd. Controleer nogmaals alle instellingen, vergelijk de ontvangen adressen bij het instellen van de modem en internetverbinding (gateway, IP-adres). Ga naar een website om uw prestaties te controleren. Uw toegangspunt is geconfigureerd.

Aanbevolen: