Pincode Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Pincode Uitschakelen?
Pincode Uitschakelen?

Video: Pincode Uitschakelen?

Video: Pincode Uitschakelen?
Video: Samsung Galaxy: How to disable the SIM PIN Code on your smartphone (Android 8/9/10/11)? 2024, Mei
Anonim

Een pincode is een goede bescherming van je telefoon tegen indringers, maar als je hem constant vergeet of denkt dat je hem helemaal niet nodig hebt, dan kun je hem eenvoudig uitschakelen.

Pincode uitschakelen?
Pincode uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Ga om te beginnen naar het menu van uw mobiele telefoon, zoek de "parameters" of "instellingen" van de telefoon. De naam wordt bepaald afhankelijk van het model van het mobiele apparaat.

Stap 2

Selecteer vervolgens "telefoon" of "hoofd", en soms is er zo'n naam als "algemene instellingen".

Stap 3

Ga naar deze map, selecteer "telefoonbeheer", "beveiliging" of "beveiliging", wat precies het model van je telefoon bepaalt, zoals hierboven beschreven.

Stap 4

Open deze map en vind links zoals "telefoon en simkaart" of "pincode". Om de pincode uit te schakelen, selecteert u de link deactiveer pin, maar om deze functie uit te voeren, moet u uw pincode invoeren die bij deze simkaart hoort. Na het invoeren van de code voltooit de telefoon de bewerking en wordt de pincode niet meer gevraagd door uw mobiele apparaat wanneer het apparaat wordt ingeschakeld.

Stap 5

Om het u duidelijker te maken hoe u de pincode op uw mobiele apparaat uitschakelt, laten we eens kijken naar 2 specifieke voorbeelden. Neem een Nokia model telefoon met touchscreen en een Sumsung telefoon zonder zo'n scherm.

Stap 6

Een Nokia-telefoon dus. Ga naar het menu, selecteer de map "parameters", waarna een nieuw venster opent, waar je de map "telefoon" selecteert, vervolgens "telefoonbediening", "bescherming" en uiteindelijk naar de map "telefoon en simkaart". Hier vind je de "pincode aanvraag", klik op dit venster, selecteer uitschakelen en voer op verzoek van de telefoon de pincode in die bij deze simkaart hoort. Na de bewerking die u heeft uitgevoerd, wordt de pin uitgeschakeld.

Stap 7

De tweede optie is op het voorbeeld van een telefoon van het Sumsung-model. Ga naar het menu van de mobiele telefoon, selecteer de map "instellingen", vervolgens "beveiliging, vervolgens" pincontrole ", klik op het vakje" uitschakelen ", waarna u de pincode moet invoeren. Na voltooiing van deze bewerking wordt het uitgeschakeld.

Aanbevolen: