Een Mobiele Telefoon Formatteren?

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Formatteren?
Een Mobiele Telefoon Formatteren?

Video: Een Mobiele Telefoon Formatteren?

Video: Een Mobiele Telefoon Formatteren?
Video: How to format your android Phone without any software 2024, Mei
Anonim

Het formatteren van mobiele telefoons kan nodig zijn als u besluit het apparaat te verkopen of als u in de war raakt in de instellingen en besluit de mobiele telefoon in de oorspronkelijke staat terug te brengen. De stappen die in dit geval moeten worden genomen, zijn afhankelijk van het merk, maar ook van het type mobiele telefoon.

Een mobiele telefoon formatteren?
Een mobiele telefoon formatteren?

instructies:

Stap 1

Wanneer u het merk Samsung gebruikt in de kiesmodus, voert u de combinatie * 2767 * 3855 # in. Al uw bestanden worden verwijderd en uw instellingen worden teruggezet naar hun oorspronkelijke instellingen. Kopieer alle informatie vooraf naar uw computer om te voorkomen dat u iets waardevols verwijdert. De enige bestanden die op de mobiel blijven staan, zijn de standaardbestanden die bij de fabrieksfirmware worden geleverd.

Stap 2

Om mobiele telefoons van Nokia te formatteren, voert u het nummer * # 7370 # in op dezelfde manier als voor een Samsung-telefoon. Wanneer u om de ontgrendelingscode van de telefoon wordt gevraagd, voert u 12345 in als u deze niet hebt gewijzigd tijdens het gebruik van het apparaat. Het is vermeldenswaard dat om smartphones van dit bedrijf te formatteren, u gewoon dezelfde stappen hoeft te volgen als voor het formatteren van mobiele telefoons, waarvan het een fabrikant is.

Stap 3

In het geval van Sony Ericsson-telefoons hoeft u geen speciale codes in te voeren - u hoeft alleen maar naar het menu Instellingen te gaan en het item Fabrieksinstellingen herstellen te vinden. Als je te maken hebt met een Sony Ericsson-smartphone die het Symbian-besturingssysteem gebruikt, voer je de code * # 7370 # in op dezelfde manier als in de vorige twee stappen.

Stap 4

Een schema vergelijkbaar met Sony Ericsson-telefoons wordt gebruikt in smartphones en communicators met het Android-besturingssysteem. In dit geval moet u naar het menu "Instellingen" gaan, vervolgens naar "Beveiliging", vervolgens naar "Fabrieksinstellingen resetten" en dienovereenkomstig naar "Telefooninstellingen resetten".

Stap 5

Als de fabrikant van je telefoon niet een van bovenstaande is, of je bent bang om deze acties blindelings uit te voeren, ga dan naar de officiële website van de fabrikant van je apparaat. Zoek daarna een contactpersoon voor technische ondersteuning en vraag om een opmaakcode of een reeks acties waarmee dit kan worden uitgevoerd.

Aanbevolen: