Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Charkov

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Charkov
Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Charkov

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Charkov

Video: Hoe Vind Je Een Adres Op Telefoonnummer In Charkov
Video: Узнав этот секрет вы больше никогда не выбросите перегоревшую лампочку!!! 2024, April
Anonim

Soms wordt het nodig om een persoon of een organisatie in een grote stad te vinden, waarbij alleen het telefoonnummer van de abonnee bekend is. Dit kan zowel via verschillende internetbronnen als offline.

Hoe vind je een adres op telefoonnummer in Charkov
Hoe vind je een adres op telefoonnummer in Charkov

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - contact opnemen met vertegenwoordigers van de telefoonmaatschappij die het nummer van de gewenste abonnee bedient;
  • - een verklaring bij de politie.

instructies:

Stap 1

Open de site "nomer.org", selecteer de zoekregio: "Oekraïne" en voer het telefoonnummer in waar u het adres zoekt in het speciale veld van de zoekinterface. Klik op de knop "Zoeken". Als de database van deze bron de informatie bevat die u nodig heeft, ziet u deze enkele seconden na het begin van de zoekopdracht. Als de benodigde informatie niet beschikbaar is, raadpleeg dan andere vergelijkbare bronnen op internet. Het is beter om de voorkeur te geven aan sites die het verzenden van verschillende sms-berichten, enz. niet vereisen. Omdat in dergelijke gevallen de kans groot is dat u het slachtoffer wordt van oplichters.

Stap 2

Download het programma "Elektronische telefoongids van Oekraïne" op internet. Controleer het op schadelijke virussoftware en installeer het op uw computer. Geef na het starten van het programma de zoekplaats (Kharkiv) en het telefoonnummer op waar u het adres zoekt. Vink in de instellingen de optie aan: "Adres zoeken op telefoonnummer". Zoek door op de knop met de juiste naam te klikken.

Stap 3

Bel de telefonische informatiediensten van Charkov op de nummers "109" en "15-09". Vraag de operators van deze organisaties naar de mogelijkheid om een adres te zoeken met het nummer dat u heeft.

Stap 4

Als u op zoek bent naar een adres via een mobiel telefoonnummer, maak dan verbinding met de diensten van verschillende mobiele providers: "locator", "spion", enz. U zult met behulp van hen niet het exacte adres van de abonnee te weten komen, maar u kunt zijn geschatte locatie bepalen (wat de reikwijdte van uw zoekopdracht verkleint).

Stap 5

Zoek hulp bij de politie als de persoon die u zoekt de wet heeft overtreden. De politiebevoegdheden stellen hen in staat om passende onderzoeken in te stellen bij organisaties die over dergelijke informatie beschikken.

Stap 6

Bezoek het vertegenwoordigingskantoor van de telecomoperator die de abonnee bedient wiens adres u zoekt (indien beschikbaar in uw stad). Vraag medewerkers van het bedrijf om u te helpen dit probleem op te lossen.

Aanbevolen: