Beeline: Hoe Geld Over Te Maken

Inhoudsopgave:

Beeline: Hoe Geld Over Te Maken
Beeline: Hoe Geld Over Te Maken

Video: Beeline: Hoe Geld Over Te Maken

Video: Beeline: Hoe Geld Over Te Maken
Video: Как перевести деньги с Билайна на Билайн 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kunt u uw account op een mobiele telefoon van Beeline aanvullen via geldautomaten die bijna bij elke stap zijn geïnstalleerd. Er zijn echter situaties waarin u dringend geld aan de telefoon moet zetten, maar er geen tijd is om naar de dichtstbijzijnde geldautomaat te zoeken of de wens om in de rij te staan in een mobiele salon. In dit geval is het gemakkelijker en handiger om het bedrag over te schrijven naar "Beeline" van uw rekening - bank, elektronische portemonnee of op een andere telefoon.

Geld overmaken naar Beeline
Geld overmaken naar Beeline

Noodzakelijk

een mobiele telefoon met het nummer van de mobiele operator "Beeline"

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent en geld van uw telefoonrekening naar een andere abonnee van dezelfde operator wilt verzenden, kunt u de Mobile Transfer-service gebruiken. Controleer eerst uw rekeningsaldo. Het minimumbedrag waarmee een mobiele overdracht mogelijk is, is 70 roebel. Hiervan is 10 roebel het minimale betalingsbedrag en 60 roebel is de rest die op uw telefoon moet staan na het overboeken van het bedrag.

Stap 2

In dit geval moet u rekening houden met enkele regels voor geldoverdracht: er kan niet meer dan 300 roebel per dag worden overgemaakt; de vertaalservice is alleen mogelijk nadat u ten minste 150 roebel binnen het netwerk hebt uitgegeven. Als dit niet het geval is (u bent bijvoorbeeld een nieuwe abonnee van "Beeline"), dan is deze operatie onmogelijk totdat u dit bedrag besteedt.

Stap 3

Om geld van de ene telefoon naar de andere te sturen, moet u een aanvraag verzenden en vervolgens de geldoverdracht bevestigen. Om een aanvraag te verzenden, kiest u het volgende commando: * 145 * telefoonnummer in 10-cijferige notatie (bijvoorbeeld 9031111111) * bedrag overmaken # oproep. Specificeer het bedrag als een geheel getal in dollars of roebels, afhankelijk van de valuta van uw tariefplan.

Stap 4

Na het verzenden van een sms, zou u een bericht moeten ontvangen met een driecijferige code. Om de toepassing te bevestigen, voert u de volgende combinatie in op het toetsenbord van de telefoon: * 145 * bevestigingscode (bijvoorbeeld 123) # oproep. Daarna verschijnt er een melding op het display van de telefoon dat uw aanvraag is geaccepteerd.

Stap 5

Na een bepaalde tijd ontvangt u een sms ter bevestiging van een succesvolle overboeking, met het telefoonnummer van de ontvanger en het overboekingsbedrag. Dienovereenkomstig zal de ontvanger van de betaling ook een bericht ontvangen met het bedrag dat op zijn rekening is bijgeschreven en het nummer van de abonnee die de overschrijving heeft gedaan.

Stap 6

U kunt uw Beeline-account aanvullen via bankoverschrijving. U kunt deze handeling uitvoeren: bij de dichtstbijzijnde geldautomaat; de dienst voor internetbankieren vanaf uw thuiscomputer gebruiken; door een automatische overschrijving van een bankkaart naar een telefoon in te stellen. Hoe u de automatische vertaalservice kunt gebruiken, vindt u in de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider.

Stap 7

U kunt ook geld overmaken naar Beeline vanaf uw e-wallet-account - WebMoney of YandexMoney.

Aanbevolen: