De Service "Weervoorspelling" Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Service "Weervoorspelling" Uitschakelen?
De Service "Weervoorspelling" Uitschakelen?

Video: De Service "Weervoorspelling" Uitschakelen?

Video: De Service
Video: 🆕 Monday Night Bible Study | Mark Greathouse 2024, April
Anonim

De Weather Forecast-service wordt geleverd door verschillende telecomoperators: MegaFon, MTS en Beeline. Voor sommigen van hen kan het "Weer" worden genoemd. Abonnees van elk bedrijf hebben verschillende manieren om de service te annuleren.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Klanten van de telecomoperator "MegaFon" om de dienst te deactiveren, kunnen een sms-bericht bellen met de tekst stop pp of "stop pp", en dit vervolgens naar het verkorte nummer 5151 sturen. U kunt de "Weervoorspelling" helemaal gratis annuleren. Daarnaast zal een dienst genaamd "Mobiele abonnementen" nuttig zijn. De gebruiksvoorwaarden en de verbindingsmethode zijn gemakkelijk te vinden door de link https://podpiski.megafon.ru te volgen.

Stap 2

Om de weersvoorspelling te annuleren, moet een MTS-abonnee contact opnemen met de abonneeservice door te bellen naar 0890 (de oproep is gratis) of naar de communicatiesalon van het bedrijf. Er is ook een tweede manier: bel een SMS-bericht met tekst 2 en stuur het naar 4147. USSD-request * 111 * 4751 # is ook beschikbaar voor alle klanten.

Stap 3

Om diensten te deactiveren, kunt u de dienst "Internet Assistant" gebruiken. Ga hiervoor naar de officiële website van MTS en klik daar op het tabblad met de juiste naam. Voer in het veld "Nummer" uw mobiele telefoonnummer in (alleen in tiencijferig formaat). Stel vervolgens een wachtwoord in door de combinatie * 111 * 25 # naar de operator te sturen of door 1118 te bellen. Nadat u bent ingelogd op het systeem, opent u het menu "Mijn abonnementen". Dankzij hem kun je een lijst met actieve abonnementen bekijken en de abonnementen die je niet langer nodig hebt verwijderen.

Stap 4

Telecommunicatie-operator "Beeline" voorziet zijn abonnees ook van een zelfbedieningssysteem. Het is te vinden op https://uslugi.beeline.ru. Hierdoor is het eenvoudig om services te beheren, inclusief "Weer". Om toegang te krijgen tot deze dienst, kiest u het USSD-commando * 110 * 9 # op het toetsenbord van de telefoon en drukt u op de belknop. Enkele minuten daarna ontvangt u een bericht met uw login en tijdelijk wachtwoord. De login zal u zelfs zonder sms bekend zijn, aangezien het een mobiel telefoonnummer is (het moet worden aangegeven in een tiencijferig formaat).

Aanbevolen: