Hoe De "Video Portal"-service Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Video Portal"-service Uit Te Schakelen
Hoe De "Video Portal"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Video Portal"-service Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: how to change add the portal server information to mag254, mag256, mag322 iptv box 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met de "Video Portal" -service, waardoor ze tv-programma's kunnen bekijken zonder internetverkeer te gebruiken. Er zijn verschillende pakketten voor deze dienst, die op verschillende manieren uitgeschakeld kunnen worden.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Controleer voor verdere werkzaamheden de installatie van de instellingen voor mobiel internet op uw telefoon.

Stap 2

Schakel het pakket uit met behulp van een speciale pagina op de officiële website van de operator op www.megafon.ru. Typ hiervoor in uw browser het volgende adres:

Stap 3

Om de Video Portal-service te beheren, moet u toegang krijgen tot de zone. Om dit te doen, geeft u op de pagina die wordt geopend de code op die in de afbeelding is geschreven, voert u uw telefoonnummer in. Klik na deze stappen op "Verzenden".

Stap 4

Er wordt een servicebericht naar uw telefoon gestuurd met een link naar de toegangszone. Typ het in de adresbalk. Daarna kunt u de dienst beheren via het mobiele internet. Als u dit wilt uitschakelen, hoeft u dit alleen maar in het menu op te geven.

Stap 5

Schakel de service uit met een speciaal USSD-commando. De combinatie van symbolen is afhankelijk van het softwarepakket dat u eerder heeft aangesloten. Om het basispakket uit te schakelen, kiest u vanaf uw telefoon: * 506 * 0 * 1 # en de beltoets. Als je het kinderpakket hebt aangesloten, schakel het dan uit met het commando: * 506 * 0 * 4 #.

Stap 6

Onthoud welk USSD-commando je hebt gebruikt om het programma te verbinden. Om uit te schakelen, voegt u gewoon "0" in het nummer in. Als u bijvoorbeeld het pakket "Internationaal" aansluit, hebt u de tekens ingevoerd: * 506 * 7 # en de beltoets. Om de verbinding te verbreken, voert u het volgende in: * 506 * 0 * 7 # en de beltoets.

Stap 7

Schakel de service "Video Portal" uit via een sms-bericht. Stuur hiervoor een sms naar het verkorte nummer 5060. De inhoud van het bericht zal verschillen, dit hangt af van het aangesloten pakket. Om bijvoorbeeld het Basispakket uit te schakelen, stuurt u de tekst "Stop 1". Het Sportpakket wordt gedeactiveerd met de tekst "stop sport", en het 18+ Premium pakket met "stop 18".

Stap 8

Schakel de service uit door contact op te nemen met een kantoor van de mobiele operator. U dient uw paspoort bij u te hebben.

Aanbevolen: