Hoe De "Thuisregio" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Thuisregio" Uit Te Schakelen
Hoe De "Thuisregio" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Thuisregio" Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: Instructiefilm Huishoudelijk Hulp Thuiszorg 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" die in het Verre Oosten of Siberië wonen, hebben de mogelijkheid om de "Home Region"-service te gebruiken. Door de optie aan te sluiten en de thuiszone te verlaten, kunt u tegen dezelfde tarieven met vrienden communiceren. U kunt de dienst op elk moment deactiveren.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Deactiveer de service "Thuisregio" met een speciaal USSD-commando dat vanaf een mobiele telefoon is ingevoerd. Als u bij het activeren van de optie * 437 * 55 # hebt gekozen en de belknop hebt gekozen, om het nummer 2 te verbreken is toegevoegd aan de combinatie van symbolen, ziet het commando er als volgt uit: * 437 * 55 * 2 # en de "Bel " sleutel. Als u de status van een optie wilt controleren, voert u 0 in in plaats van 2.

Stap 2

Gebruik het systeem Service-Guide om de service te deactiveren. Haal eerst het wachtwoord op, kies * 105 * 00 # vanaf uw telefoon en de "Bellen" -toets. Je telefoon ontvangt een bericht van de telefoniste met een universeel wachtwoord, onthoud dit of sla het bericht op.

Stap 3

Bezoek de officiële website van de mobiele operator Megafon, die zich bevindt op www.megafon.ru. Zoek op de pagina de link naar het systeem en klik erop. Voer vervolgens het telefoonnummer en het ontvangen wachtwoord in.

Stap 4

Selecteer in het menu dat wordt geopend het tabblad "Diensten en tarieven", klik op het gedeelte "De set services wijzigen". Plaats een vinkje voor het label "Aanvullend", zoek de optie "Thuisregio" in de lijst die wordt geopend en schakel het selectievakje uit. Sla vervolgens uw wijzigingen op.

Stap 5

Schakel de service uit door het korte gratis nummer 0500 te bellen. Luister naar de autoinformer, wacht tot de telefoniste opneemt. Geef daarna het codewoord of uw paspoortgegevens (dat wil zeggen de eigenaar van het persoonlijke account) een naam. Pas na het verstrekken van deze informatie kan een medewerker van het mobiele bedrijf de service verbreken.

Stap 6

Als u om de een of andere reden de optie niet kunt uitschakelen met de bovenstaande methoden, neem dan voor hulp contact op met het verkoopkantoor of het vertegenwoordigingskantoor van de exploitant. Als u een rechtspersoon bent, hoeft u alleen maar een officiële brief per fax te sturen of een zakelijke klantendienst te bezoeken.

Aanbevolen: