Hoe U Icq Gratis Met Uw Telefoon Verbindt

Inhoudsopgave:

Hoe U Icq Gratis Met Uw Telefoon Verbindt
Hoe U Icq Gratis Met Uw Telefoon Verbindt

Video: Hoe U Icq Gratis Met Uw Telefoon Verbindt

Video: Hoe U Icq Gratis Met Uw Telefoon Verbindt
Video: Free Voice Calls on ICQ App for iOS and Android 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kun je overal en altijd bij je ICQ-vrienden logeren. Deze mogelijkheid wordt aan gebruikers geboden door "mobile ICQ" - een ICQ-client die speciaal is ontworpen voor mobiele telefoons. Het is opmerkelijk dat u het programma gratis kunt gebruiken.

Hoe icq gratis met je telefoon te verbinden
Hoe icq gratis met je telefoon te verbinden

Noodzakelijk

Computer, telefoon, internettoegang, datakabel voor de telefoon

instructies:

Stap 1

Voordat u via een mobiele telefoon met vrienden in ICQ kunt communiceren, moet u het programma downloaden en op uw mobiele telefoon installeren. Het enige dat u nodig heeft, is een computer met internettoegang, en dit gaat als volgt.

Stap 2

Open de hoofdpagina van de zoekmachine die voor u het handigst is. In het veld voor het invoeren van het verzoek moet u de volgende zin registreren: "download icq voor mobiel" of "download icq op de telefoon". De zoekmachine biedt u veel opties voor sites waarmee u ICQ naar uw computer kunt downloaden. Kies de meest aantrekkelijke bron voor jezelf en download de icq-client voor mobiel op je pc.

Stap 3

Verbind uw telefoon met uw computer met een datakabel (USB-kabel). Er moet meteen worden opgemerkt dat er een programma op uw pc moet worden geïnstalleerd waarmee u via de USB-interface met de telefoon kunt werken. Als dit niet het geval is, kunt u deze toepassing vanaf de juiste schijf installeren. De schijf zelf wordt standaard bij de mobiele telefoon geleverd. Om uw telefoon op uw pc aan te sluiten, steekt u het ene uiteinde van de kabel in een USB-poort en het andere uiteinde in de overeenkomstige aansluiting op uw telefoon.

Stap 4

Zodra het programma de telefoon herkent, opent u de map met daarin de applicaties die op het apparaat zijn geïnstalleerd. Installeer het ICQ-programma en verbreek de verbinding met de computer. Om de geïnstalleerde applicatie te gebruiken, activeert u de internetverbinding op uw telefoon en meldt u zich aan bij het programma door gebruikersgegevens in de daarvoor bestemde velden in te voeren.

Aanbevolen: