Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon Met De Megafon-operator

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon Met De Megafon-operator
Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon Met De Megafon-operator

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon Met De Megafon-operator

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Telefoon Naar Telefoon Met De Megafon-operator
Video: Как перевести деньги с Мегафона на карту банка ? 2024, April
Anonim

Hoewel nu machines met de mogelijkheid om een mobiel account aan te vullen in bijna elke winkel zijn, maar er zijn gevallen waarin, wanneer hij probeert de juiste persoon te bellen, zijn telefoon wordt geblokkeerd wegens niet-betaling. En je moet er dringend doorheen. In dit geval zal informatie over het overboeken van geld van telefoon naar telefoon ongetwijfeld helpen. De exploitant Megafon heeft zo'n kans.

geld overmaken van telefoon
geld overmaken van telefoon

Noodzakelijk

  • - het telefoonnummer van de andere abonnee;
  • - een telefoon met een Megafon simkaart;
  • - saldo voor eigen rekening meer dan 150 roebel.

instructies:

Stap 1

U kunt alleen geld naar een andere abonnee sturen als uw saldo meer dan 150 roebel is. Om precies te zijn, na de overboeking van geld moet er 150 roebel op uw rekening blijven staan. De overdracht moet minimaal 10 roebel zijn. Anders is het simpelweg onmogelijk om geld over te maken.

Stap 2

Om geld over te maken, moet u verbinding maken met de speciale Megafon-service. Opgemerkt moet worden dat het volledig gratis is. Je kunt hem activeren door een sms met het nummer 1 te sturen naar een speciaal nummer 3311. Daarna wordt de dienst geactiveerd en kun je veilig geld overmaken vanaf je telefoon.

Stap 3

U kunt geld overmaken naar een ander Megafon-nummer met een speciaal verzoek: * 133 * het over te schrijven bedrag * het nummer van de abonnee die de overschrijving ontvangt zonder de landcode # en de belknop. Het USSD-verzoek zal enige tijd worden verwerkt.

Stap 4

Daarna zou u een bericht moeten ontvangen met een bevestigingscode, die moet worden verzonden naar hetzelfde nummer waarvan de sms met het wachtwoord afkomstig is. Daarna wordt de operatie als voltooid beschouwd en zal het geld in de nabije toekomst op de rekening van de abonnee worden bijgeschreven. Op uw nummer wordt hetzelfde bedrag in rekening gebracht als dat is overgemaakt naar een andere abonnee.

Stap 5

Nu zou de telefoon van de andere abonnee moeten werken en kan de gewenste oproep eenvoudig worden gedaan. In de praktijk is het heel eenvoudig om het saldo van een andere abonnee op Megafon op te waarderen.

Aanbevolen: