Hoe Foto's Van De Telefoon Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van De Telefoon Te Herstellen
Hoe Foto's Van De Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Van De Telefoon Te Herstellen

Video: Hoe Foto's Van De Telefoon Te Herstellen
Video: In 2 mins How To Recover Deleted Photos in Android Phone Quickly 2020 2024, Mei
Anonim

De meeste opslagapparaten zijn zo ontworpen dat verwijderde bestanden gemakkelijk kunnen worden hersteld. Het is belangrijk om te begrijpen dat het voor de succesvolle implementatie van deze taak noodzakelijk is om een duidelijk algoritme van acties te volgen.

Hoe foto's van de telefoon te herstellen
Hoe foto's van de telefoon te herstellen

Noodzakelijk

  • - kaartlezer;
  • - Eenvoudig herstel.

instructies:

Stap 1

Als u per ongeluk een belangrijke foto van de geheugenkaart van uw mobiele telefoon wist, verwijder dan onmiddellijk de schijf. Bij de meeste moderne apparaatmodellen kan deze procedure worden uitgevoerd zonder opnieuw op te starten. Sluit de USB-stick pas aan op uw computer als u de benodigde software hebt voorbereid.

Stap 2

Download de installatiebestanden voor Easy Recovery. Het is beter om de Pro-versie te gebruiken, maar als een dergelijke optie niet bestaat, is de standaardconfiguratie van het hulpprogramma voldoende. Installeer het programma op de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Sluit de geheugenkaart aan met behulp van een kaartlezer. Dit is een zeer belangrijke functie omdat veel hulpprogramma's geen toegang hebben tot de schijven via een mobiele telefoon of vergelijkbaar apparaat. Wacht tot de geheugenkaart door het systeem wordt gedetecteerd.

Stap 4

Als na het aansluiten van de USB-stick een venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om fouten te controleren en te corrigeren, selecteert u "Doorgaan zonder scannen". Overmatige manipulaties met de kaart zullen de kans op een succesvol herstel alleen maar verkleinen.

Stap 5

Voer het hulpprogramma Easy Recovery uit. Open het item Verwijderd herstel in het menu Herstelgegevens. Nadat u naar het opgegeven item bent gegaan, selecteert u het geheugenkaartpictogram met de linkermuisknop.

Stap 6

Zoek het menu Bestandsfilter. Vul het in door de naam van het verwijderde bestand in te voeren. Als u de exacte naam van de foto niet meer weet, schrijft u *.jpg

Stap 7

Klik op de knop Scannen, wacht terwijl het programma de geheugenkaart analyseert. Nadat u deze procedure hebt voltooid, krijgt u een lijst met onlangs verwijderde afbeeldingen te zien. Selecteer de gewenste foto. Om een afbeelding te definiëren, klikt u met de linkermuisknop op de naam en klikt u op Voorbeeld.

Stap 8

Klik nu op de knop Opslaan en kies een locatie om de foto op te slaan. In dit geval is het beter om een van de lokale harde schijven te gebruiken.

Aanbevolen: