Hoe Mms Te Verzenden Op Tele 2

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Te Verzenden Op Tele 2
Hoe Mms Te Verzenden Op Tele 2

Video: Hoe Mms Te Verzenden Op Tele 2

Video: Hoe Mms Te Verzenden Op Tele 2
Video: Lymfedrainage gezichtsmassage Hoe zwelling te verwijderen en het ovaal van het gezicht aan te halen 2024, Mei
Anonim

Tele2 is een relatief nieuwe aanbieder van mobiele communicatiediensten op de Russische markt, maar heeft het afgelopen decennium een herkenbare naam weten te creëren in Europa. Op dit moment ontwikkelt het bedrijf zich dynamisch en wint het klanten met speciale promoties en aanbiedingen. Een daarvan is de mogelijkheid om gratis MMS-berichten te verzenden.

Hoe mms te verzenden op Tele 2
Hoe mms te verzenden op Tele 2

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - mobiele telefoon.

instructies:

Stap 1

Pas de MMS-instellingen op uw telefoon aan. Meestal worden ze standaard geregistreerd bij het registreren van een simkaart in het apparaat van de abonnee. Wanneer. Als de instellingen nog steeds ontbreken, gaat u naar de pagina voor het ontvangen van stapsgewijze instructies in de vorm van sms-berichten die naar uw telefoonnummer worden verzonden: https://selfwap.tele2.se/ota2/?countlang=ru. U kunt ook het speciale nummer van de technische ondersteuning van het bedrijf 679 gebruiken. Installeer de ontvangen instellingen in uw telefoon en start deze vervolgens opnieuw op.

Stap 2

Om een MMS-bericht te maken, gaat u naar het menu Berichten en selecteert u het juiste menu-item. Pas de inhoud naar wens aan, voer het nummer van de ontvanger in en verzend het bericht. Zorg ervoor dat de operator die de ontvangende abonnee bedient, in de lijst met contacten staat die MMS-berichten ondersteunen. U kunt het bekijken op de volgende pagina:

Stap 3

Om een gratis bericht naar een Tele2-abonnee te sturen, gaat u naar het volgende adres in uw browser: https://www.ru.tele2.ru/send_mms.html. Voeg de nodige elementen toe terwijl u uw bericht maakt, voer het nummer van de ontvanger in en klik op "Verzenden".

Stap 4

Houd er rekening mee dat u geregistreerd moet zijn in het systeem. Over het algemeen verschilt het verzenden van MMS-berichten bij het gebruik van de diensten van deze operator niet van de manier waarop gebruikers gewend zijn om ze te verzenden bij het bedienen van andere operators.

Stap 5

Stel een rapport in over de bezorging van MMS-berichten op uw telefoon om te zien of deze de ontvanger heeft bereikt. Houd er rekening mee dat het bekijken van MMS-berichten die op uw telefoon zijn ontvangen ook beschikbaar is op de officiële Tele2-website, maar alleen als deze een grafische afbeelding bevat.

Aanbevolen: