Hoe Mms Vanaf De IPhone Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Vanaf De IPhone Te Verzenden
Hoe Mms Vanaf De IPhone Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf De IPhone Te Verzenden

Video: Hoe Mms Vanaf De IPhone Te Verzenden
Video: Fix Sending Picture Messages On iOS | Fix MMS on iOS 14 | Guiding Tech 2024, April
Anonim

De maximaal vereenvoudigde interface van het besturingssysteem iOS, waarop de iPhone draait, roept bij veel gebruikers vragen op over het uitvoeren van eenvoudige taken. De afwezigheid van het item "Mms verzenden" in het menu, dat traditioneel is voor veel telefoons, bemoeilijkt bijvoorbeeld de taak van het verzenden van multimediaberichten aanzienlijk.

Hoe mms vanaf de iPhone te verzenden
Hoe mms vanaf de iPhone te verzenden

instructies:

Stap 1

De oplossing voor het probleem is veel eenvoudiger dan het op het eerste gezicht lijkt. U kunt op drie verschillende manieren MMS vanaf uw iPhone verzenden.

Stap 2

Optie één:

Open het gedeelte "Berichten" van het menu en klik in de rechterbovenhoek van het scherm op het pictogram met de afbeelding van een potlood en een vel papier. Het menu voor het aanmaken van een nieuw bericht wordt geopend.

Stap 3

Hier kunt u een gewone sms schrijven en verzenden, evenals een multimediabericht (MMS). Opgemerkt moet worden dat als u met andere telefoons MMS kunt verzenden, naast afbeeldingen, ook geluids- en videobestanden, u met de iPhone alleen foto's en afbeeldingen die in de galerij zijn opgeslagen, kunt verzenden via MMS.

Stap 4

Om een gewoon bericht om te zetten in MMS, klikt u op het camerapictogram links van het veld voor het invoeren van de berichttekst. Als u al een afbeelding in uw telefoon wilt verzenden, klikt u op "Bestaande selecteren". En als u ergens een foto van wilt maken en deze vervolgens wilt verzenden, klikt u op 'Een foto maken'.

Stap 5

Geef na het toevoegen van een afbeelding de geadresseerde op door op het pictogram met het "+"-teken te klikken. Voer indien nodig het onderwerp en de tekst van het bericht in en klik vervolgens op de knop "Verzenden" om de MMS te verzenden.

Stap 6

Optie twee

Ga naar de galerij door het gedeelte "Foto's" van het menu te openen. Selecteer een foto of afbeelding uit het album en klik op het pijlpictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm. Selecteer het menupunt "Verzenden via MMS".

Stap 7

De afbeelding wordt aan het bericht toegevoegd en het menu voor het maken van MMS wordt voor u geopend, waar u een ontvanger moet toevoegen en de tekst en het onderwerp van het bericht moet invoeren. Door op de knop "Verzenden" te klikken, verstuurt u een bericht.

Stap 8

Optie drie

Selecteer het gedeelte "Camera" in het menu. Maak een foto en klik in de linkerbenedenhoek op de miniatuur van de resulterende foto. De foto wordt uitgevouwen tot volledig scherm en er verschijnt onderaan een pictogram met een pijl, door erop te klikken, kunt u de voltooide foto onmiddellijk via MMS verzenden op een manier die u al bekend is.

Aanbevolen: