Een MTS-abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst

Inhoudsopgave:

Een MTS-abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst
Een MTS-abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst

Video: Een MTS-abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst

Video: Een MTS-abonnee Toevoegen Aan De Zwarte Lijst
Video: LET OP❗ HOE JE SAZAN VIS SMAKELIJK BAKT! Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Ondanks alle voor de hand liggende voordelen, heeft mobiele communicatie nog meer nadelen. Nu hebben we het niet over slechte dekking of hoge tarieven, maar over andere abonnees, met wie ik niet wil praten. U kunt hun oproepen laten vallen of u kunt ze eenvoudig aan de zwarte lijst toevoegen.

Een MTS-abonnee toevoegen aan de zwarte lijst
Een MTS-abonnee toevoegen aan de zwarte lijst

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de exploitant van de ondersteuningsdienst om de MTS-abonnee op de zwarte lijst te zetten. Als een persoon u stoort, kunnen zijn oproepen op deze manier eenvoudig worden geblokkeerd. Vertel de operator het telefoonnummer van de abonnee met wie u niet wilt communiceren. In de nabije toekomst wordt het mobiele telefoonnummer van deze persoon toegevoegd aan uw zwarte lijst.

Stap 2

Gebruik de Call Barring-service van MTS. De essentie van deze dienst is als volgt: je kan tijdelijk alle inkomende en uitgaande oproepen weigeren, zowel in het lokale netwerk als in roaming. Dit is niet erg handig als je toch met iemand wilt praten. Maar als u meer dan een dozijn abonnees aan de lijst met ongewenste oproepen moet toevoegen, is deze service een echte uitweg. Zodra je het niet meer nodig hebt, neem je contact op met de operator of schakel je het zelf uit via het mobiele menu. Alles zal weer normaal worden.

Stap 3

Maak uw eigen zwarte lijst op de machine zelf. Veel telefoons hebben een functie voor het blokkeren van ongewenste oproepen die op verschillende manieren kan worden geconfigureerd, maar deze werkt overal hetzelfde. Een persoon op uw lijst met ongewenste oproepen hoort uitzonderlijk korte piepjes telkens wanneer hij u belt. Dit is natuurlijk niet zo beknopt als in het geval van rechtstreeks blokkeren door de mobiele operator, wanneer een persoon hoort dat u zich buiten het dekkingsgebied van het netwerk bevindt, maar desalniettemin is dit een zeer effectief middel.

Stap 4

Dus, om een abonnee toe te voegen aan de zwarte lijst, ga naar de instellingen van de mobiele telefoon. Ga dan naar het item "Oproepen" (op sommige modellen mobiele telefoons is er een speciaal item "Telefoonbeveiliging").

Stap 5

Selecteer daarna het item "Zwarte lijst" en voer daarin de telefoonnummers in van alle abonnees met wie u niet zou willen praten. Als het telefoonnummer van de abonnee in uw telefoonboek is opgenomen, kunt u het daar direct selecteren.

Aanbevolen: