Hoe De Pincode In Mts . Te Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Pincode In Mts . Te Achterhalen
Hoe De Pincode In Mts . Te Achterhalen

Video: Hoe De Pincode In Mts . Te Achterhalen

Video: Hoe De Pincode In Mts . Te Achterhalen
Video: how to unlock vip suitcase, how to unlock vip trolley combination lock 2019-2020 Hindi 2024, April
Anonim

De pincode is een persoonlijk identificatienummer dat de simkaart beveiligt tegen het inschakelen en gebruiken door personen die het nummer niet bezitten, bijvoorbeeld in geval van diefstal. Het wordt aan elke kaart toegewezen en kan door de abonnee zelf worden vervangen. U kunt het nummer vinden in de documenten van de simkaart. Dergelijke informatie kan met name worden verkregen uit de documenten voor de simkaart van de MTS-operator.

Hoe de pincode in mts. te achterhalen
Hoe de pincode in mts. te achterhalen

instructies:

Stap 1

Bij aankoop was de simkaart bevestigd aan een rechthoekig stuk plastic. Op dit plastic, onder en boven het uitwisbare gebied, zijn de woorden geschreven: PIN1, PIN 2, PUK1, PUK2. Gebruik uw vingernagel of de rand van een munt om het gebied onder het woord PIN1 te wissen.

Stap 2

Standaard kan de fabrieks-PIN1-code 0000, 1234 of een vergelijkbare eenvoudige combinatie van cijfers zijn. Typ een van deze combinaties als een code.

Stap 3

Als u de fabriekspincode vervangt door een complexere, noteer deze dan op een plaats waar niemand deze kan lezen. Bewaar de code nooit bij je telefoon. Schrijf het in het beste geval helemaal niet op, maar onthoud de code.

Stap 4

Als u niet de formele eigenaar van het nummer bent, neem dan contact met hem op en ontdek alle telefooncodes. Vervang ze en schrijf de nieuwe codes op een veilige plaats op.

Aanbevolen: