Een Tv-monitor Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Tv-monitor Kiezen
Een Tv-monitor Kiezen

Video: Een Tv-monitor Kiezen

Video: Een Tv-monitor Kiezen
Video: What's the Difference Between Monitors and TVs? 2024, Mei
Anonim

Het aantal gebruikers dat een breedbeeld-tv verkiest boven een standaard computerscherm groeit gestaag. Dit komt door het feit dat deze tv's eenvoudig op een computer kunnen worden aangesloten, terwijl ze uitstekende eigenschappen hebben die niet te vergelijken zijn met de parameters van monitoren.

Een tv-monitor kiezen
Een tv-monitor kiezen

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van een tv die als computermonitor wordt gebruikt, moet u op een groot aantal functies letten. Begin natuurlijk met het kiezen van de diagonaal van het toestel. Als de tv zich in de onmiddellijke nabijheid van de gebruiker bevindt, koop dan geen apparatuur met een schermgrootte van meer dan 32 inch.

Stap 2

Denk erover na of een tv een standaardmonitor zal vervangen of dat beide apparaten samen worden gebruikt? Voor een synchrone werking van hoge kwaliteit wordt aanbevolen om dezelfde matrixresolutie te gebruiken. Dit betekent dat het geen zin heeft om een tv te kopen die een resolutie van 1920x1080 ondersteunt, met een monitor met een 1366x768 matrix tot je beschikking.

Stap 3

Ontdek het type gratis interfaces op uw grafische kaart. Als je apparaat een HDMI-uitgang heeft, koop dan een tv met hetzelfde kanaal. Deze apparaten zijn meestal iets duurder.

Stap 4

Let vooral op het contrast van de matrix. Voor het kijken naar tv-zenders is deze indicator niet erg belangrijk. Maar het beeld dat door de computer wordt verzonden, heeft totaal andere kenmerken. Het is het beste als het contrast groter is dan 1000:1.

Stap 5

Bepaal het type tv. Plasmapanelen hebben zeker hoge technische prestaties. Het is belangrijk om te begrijpen dat budgetmodellen van dergelijke tv's niet bestand zijn tegen constante belastingen. Dit betekent dat bij een systematische aanvoer van te heldere en verzadigde beelden deze apparaten snel kunnen uitvallen.

Stap 6

Check zeker de beschikbare montagemogelijkheden voor je tv. Wanneer u het apparaat als monitor gebruikt, wordt het meestal aan de muur gemonteerd in plaats van een standaardstandaard.

Aanbevolen: