Bonussen Bestellen Voor Megafon

Inhoudsopgave:

Bonussen Bestellen Voor Megafon
Bonussen Bestellen Voor Megafon

Video: Bonussen Bestellen Voor Megafon

Video: Bonussen Bestellen Voor Megafon
Video: МЕГАФОН БОНУС ИЛИ КАК ЭКОНОМИТЬ ДЕНЬГИ! 2024, Maart
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" hebben de mogelijkheid om bonuspunten te gebruiken die regelmatig op hun rekeningen worden bijgeschreven, afhankelijk van hoeveel geld ze maandelijks uitgeven aan mobiele communicatie. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor pakketten met gratis sms, gratis internetverkeer, enz. Ongebruikte punten verlopen na verloop van tijd, dus het is raadzaam deze tijdig te gebruiken.

Bonussen bestellen voor Megafon
Bonussen bestellen voor Megafon

instructies:

Stap 1

Volgens het loyaliteitsprogramma "Megafon-Bonus" ontvangt de abonnee voor elke 30 roebel die op de rekening wordt gestort, 1 bonuspunt. Hoe kun je deze ballen activeren en bonussen bestellen? Kies * 115 # op uw telefoon en druk vervolgens op de beltoets. Een menu zoals dit wordt geopend:

1) Balans.

2) Activeer punten.

3) Hulp.

4) Instellingen.

Stap 2

Om het saldo van bonuspunten te controleren, moet u op nummer 1 drukken om punten in te wisselen voor bonussen, respectievelijk op nummer 2. Vervolgens ziet u informatie over de bonussen die beschikbaar zijn voor activering. Om de bonus te activeren die je nodig hebt, druk je op het nummer dat overeenkomt met deze bonus op het toetsenbord van de telefoon en druk je op de belknop.

Stap 3

In het volgende menu moet u opnieuw een bepaald aantal gratis minuten (sms, megabytes internetverkeer) selecteren door op het bijbehorende nummer en de belknop te klikken. Vervolgens wordt het laatste venster geopend, waar informatie wordt getoond dat je een bepaalde bonus hebt besteld, en dat een bepaald aantal bonuspunten is afgeschreven, en ook de duur van het bonuspakket wordt aangegeven.

Stap 4

Als u bonuspunten via internet wilt activeren, moet u het volgende doen. Ga naar de officiële website van de operator "Megafon", selecteer uw regio en klik vervolgens op het item "Persoonlijke account", dat zich in de rechterbovenhoek bevindt, ontvang een wachtwoord voor uw telefoonnummer volgens de instructies op dezelfde pagina. Voer vervolgens uw telefoonnummer en wachtwoord in en voer vervolgens het Service-Guide-systeem in.

Stap 5

U bent in het menu "Servicegids" gekomen. Scroll naar het item "Cadeaus en bonussen", de schuifregelaar van de browser, selecteer het item "Megafon-Bonus", klik in het geopende venster op de sectie "Activering van beloningen" en vervolgens - "Activering". U ziet een volledige lijst met bonussen die hun waarde in punten aangeven, waaruit u de gewenste kunt selecteren en op de knop "Volgende" kunt klikken. Daarna wordt er na korte tijd een sms naar je telefoon gestuurd met een bericht over de activering van het pakket.

Aanbevolen: