Een Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten In Mts

Inhoudsopgave:

Een Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten In Mts
Een Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten In Mts

Video: Een Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten In Mts

Video: Een Nummer Op De Zwarte Lijst Zetten In Mts
Video: Pure! Soul! Power!! - People Say (Zwarte Lijst Cover van The Meters) 2024, Maart
Anonim

Het is moeilijk om je een moderne persoon voor te stellen zonder een mobiele telefoon. Helaas zijn er naast de voordelen van dit communicatiemiddel ook nadelen, zoals bijvoorbeeld oproepen van ongewenste abonnees. De "Black List"-service helpt u uzelf te beschermen tegen telefonische pesterijen.

Een nummer op de zwarte lijst zetten in mts
Een nummer op de zwarte lijst zetten in mts

instructies:

Stap 1

Met "Blacklist" kunt u oproepen verwijderen van degenen naar wie u niet geneigd bent te luisteren. Het is voldoende om er een telefoonnummer in te voeren, wanneer u belt waarvan u de hoorn niet wilt opnemen, en voor deze abonnee bent u altijd niet bereikbaar. Tegenwoordig wordt deze dienst alleen aan hun abonnees aangeboden door de mobiele operators "Megafon" en "Tele2" (u kunt tot 300 nummers toevoegen aan de "Black List" die zij aanbieden).

Stap 2

De mobiele operator MTS biedt een dergelijke dienst momenteel niet aan zijn abonnees. De klanten van het bedrijf kunnen profiteren van een alternatief aanbod "Oproepblokkering", waarmee u een taboe kunt instellen op alle inkomende en uitgaande oproepen, zowel in het lokale netwerk als in roaming plus internationale uitgaande oproepen.

Stap 3

Indien nodig kunt u uw "zwarte lijst" op uw eigen mobiele telefoon maken (het is helemaal gratis). Tegenwoordig hebben bijna alle telefoons een functie met dezelfde naam, waar je de telefoonnummers van "ongewenste" abonnees kunt invoeren.

Stap 4

De persoon die u aan de "zwarte" lijst heeft toegevoegd, hoort alleen korte piepjes bij het beantwoorden van de oproep. Om zelfstandig een lijst met te blokkeren nummers op uw mobiele telefoon te maken, gaat u naar het hoofdmenu van de telefoon. Selecteer het item "Instellingen", waar de knop "Oproepen" zich bevindt (of op sommige modellen "Telefoonbeveiliging").

Stap 5

Selecteer in het tussenmenu "Zwarte lijst" of "Oproep blokkeren". Typ het nummer van de abonnee die je beu bent in de lege kolom die verschijnt. Dit kan handmatig of met behulp van de opties in het telefoonboek. Vergeet niet de wijzigingen op te slaan, anders zal de vervelende abonnee zich verder ergeren aan telefoontjes.

Stap 6

Voor verschillende telefoonfabrikanten kan de bovenstaande procedure enigszins verschillen, maar als uw telefoon een dergelijke functie heeft, kunt u deze gemakkelijk vinden in het menu. Houd er ook rekening mee dat, om de "zwarte lijst" te laten werken, telefoonnummers in een internationaal formaat moeten worden opgeslagen en in het geheugen van de telefoon moeten staan, niet op een SIM-kaart.

Aanbevolen: