Hoe Kies Je Een Goede Navigator?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Navigator?
Hoe Kies Je Een Goede Navigator?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Navigator?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Navigator?
Video: Trading Navigator Methode review (HarmVanWijk): Ervaringen + Rondleiding Trading Navigator software! 2024, Mei
Anonim

Het kopen van een GPS-navigator zal het leven van een automobilist aanzienlijk vergemakkelijken, het zal helpen om het benodigde adres te vinden, de kortste route naar elke bestemming te leggen, de geschatte aankomsttijd te berekenen en alle nodige informatie te verstrekken. Het probleem is echter dat de winkels een enorme verscheidenheid aan navigatormodellen bieden, en een dergelijk assortiment kan verwarrend zijn voor een onervaren koper. Om de juiste keuze te maken en een betrouwbaar apparaat te kopen, moet u de volgende kenmerken kennen.

Hoe kies je een goede navigator?
Hoe kies je een goede navigator?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u beslissen waarvoor u een navigator koopt: voor reizen in Rusland of in het buitenland. Als u van plan bent de navigator te gebruiken voor oriëntatie binnen de stad of regio, kunt u het beste binnenlandse software aanschaffen, hiermee kunt u alle functies van het apparaat gebruiken. Voor buitenlandse reizen zijn buitenlandse programma's vereist op basis van buitenlandse cartografie. Tegenwoordig zijn de meest populaire programma's: Avtosputnik, Garmin, Navitell, iGo, Navteq. Sommige navigators bieden de functie om meerdere navigatieprogramma's tegelijk te installeren.

Stap 2

De standaard schermgrootte varieert van 3,5 tot 5 inch. Hoe groter het scherm van uw navigator, hoe handiger het is om te gebruiken. Maar de prijs van dergelijke apparaten zal veel hoger zijn. Kleine navigators hebben ook hun voordeel - dit is mobiliteit. Je stopt hem gemakkelijk in je zak om je te begeleiden tijdens een wandeling of fietstocht.

Stap 3

Het volgende waar je naar moet kijken is het materiaal. In de meeste gevallen is de navigator gemaakt van plastic, soms aluminium. Bij deze vraag moet u zich laten leiden door waar u het apparaat gaat gebruiken. Kunststof gecoat met Soft Touch is bestand tegen krassen en schuren, het kan veilig in de zak van een jas of rugzak worden gegooid. Maar zo'n toestel oogt bescheiden in vergelijking met een behuizing van gepolijst plastic of aluminium.

Stap 4

Wanneer u een navigator koopt, is het de moeite waard om de extra functies ervan te bekijken. Op sommige apparaten vindt u ingebouwde Bluetooth, waarmee u zonder speciale headset kunt telefoneren. Dankzij de geheugenkaartsleuf kun je extra stadsplattegronden, foto's, video's en software-updates opnemen. Er zijn ook navigators met de mogelijkheid om een achteruitrijcamera aan te sluiten. Met stembediening wordt u niet afgeleid van de weg en kunt u de navigator met uw stem bedienen.

Aanbevolen: