Een Simkaart Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Simkaart Plaatsen
Een Simkaart Plaatsen

Video: Een Simkaart Plaatsen

Video: Een Simkaart Plaatsen
Video: How to Insert a SIM Card to iPhone and Android | T-Mobile 2024, Mei
Anonim

Het lijkt erop dat wat eenvoudiger zou kunnen zijn - een stuk plastic in een speciale cel in de telefoon plaatsen? Ervaren mobiele abonnees kunnen deze handeling met gesloten ogen uitvoeren. Maar hoe zit het met een beginner?

Een simkaart plaatsen
Een simkaart plaatsen

Noodzakelijk

  • Telefoon;
  • Simkaart.

instructies:

Stap 1

Bij een gewone telefoon is het achterpaneel een afneembare hoes. U moet erop drukken en naar beneden trekken, weg van het scherm. U ziet de batterij. Haal het er ook uit en wrik het met uw vinger op de plaats van een van de groeven. Onthoud de positie waarin de batterij zich bevond - u hebt deze nodig wanneer u deze terugplaatst.

Stap 2

Er is een plat oppervlak onder de batterij met een enkele kleine depressie. In sommige telefoonmodellen bevindt zich een bewegende hendel boven deze uitsparing, in andere is er in plaats van een hendel een vaste klem. In de derde reikt de uitsparing iets voorbij de grenzen van de uitsparing voor de batterij. En deze groef is een simkaartsleuf.

Til de hendel op, indien aanwezig, en plaats de kaart met de hendel, anders wordt deze automatisch vergrendeld met de clip (of uitsparing). Plaats de batterij, let op de polariteit (zoals deze zich bevond), sluit de klep, zet de telefoon aan.

Stap 3

Met iPhones is het een beetje lastiger. Bij hen wordt een paperclip meegeleverd. Steek het uiteinde in het gat (aan de onderkant van het apparaat), de kaartsleuf komt eruit. Plaats het op dezelfde manier - zodat de afgesneden hoek overeenkomt en de microschakeling zich onderaan bevindt.

Aanbevolen: