Hoe Een Inkomende Oproep Op Nokia . Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Inkomende Oproep Op Nokia . Te Blokkeren
Hoe Een Inkomende Oproep Op Nokia . Te Blokkeren

Video: Hoe Een Inkomende Oproep Op Nokia . Te Blokkeren

Video: Hoe Een Inkomende Oproep Op Nokia . Te Blokkeren
Video: How to Block Unknown Numbers or Contacts in Nokia by Screening - Number Screening 2024, April
Anonim

Helaas kan zelfs technisch geavanceerdere mobiele telefonie u geen bescherming bieden tegen telefonische oplichting en oproepen van abonnees met wie u niet wilt praten. Als u een inkomende oproep naar Nokia moet blokkeren, kunt u dit op verschillende manieren doen.

Hoe een inkomende oproep op Nokia. te blokkeren
Hoe een inkomende oproep op Nokia. te blokkeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om ongewenste inkomende oproepen te blokkeren, is als uw telefoon een ingebouwde "Black List" -functie heeft. Lees de gebruikershandleiding van uw telefoon en activeer deze functie door de instructies te volgen.

Stap 2

In Nokia-smartphones, zelfs als er geen dergelijke ingebouwde functie is, moet u de "zwarte lijst" programmatisch implementeren. Op internet vind je veel gratis programma's zoals Call Manager, Advanced Call Manager, MCleaner. Controleer of deze software compatibel is met uw smartphonemodel, download deze en installeer deze als app. De abonnee die wordt opgenomen in uw "Black List" die uw nummer kiest, kan alleen de bezettoon horen.

Stap 3

Als u abonnee bent van Megafon of Skylink, installeer dan de Black List-service door contact op te nemen met de kantoren van deze bedrijven of door de operators te vragen naar de tekst en het verkorte nummer waarnaar u een sms-bericht moet sturen. Deze service wordt betaald, maar het is niet duur - de maandelijkse betaling is ongeveer 30 roebel.

Stap 4

Maar ook de bezitters van gewone, niet-multifunctionele Nokia-toestellen hoeven niet te wanhopen. Maak een groep aan in het menu Contacten waaraan u de abonnees toewijst waarmee u niet wilt communiceren. Stel in de groepsinstellingen de melodie "mute" in en je hoort geen oproepen van hen. Toegegeven, in de "Onbeantwoorde oproepen" zal er een lijst zijn met die telefoons waarvan de eigenaren uw: "Hallo!"

Stap 5

Op een gewone Nokia-telefoon kun je een inkomende oproep niet blokkeren, maar je kunt wel de doorschakelfunctie gebruiken. Geef in de instellingen voor het doorschakelen van oproepen elk niet-bestaand telefoonnummer op, bijvoorbeeld dat uit minder cijfers bestaat. En de ongewenste gesprekspartner hoort constant in de hoorn: "Het nummer dat je hebt gekozen bestaat niet."

Aanbevolen: