Hoe De Yandex.Taxi-app Werkt

Hoe De Yandex.Taxi-app Werkt
Hoe De Yandex.Taxi-app Werkt

Video: Hoe De Yandex.Taxi-app Werkt

Video: Hoe De Yandex.Taxi-app Werkt
Video: Мобильное приложение Яндекс.Такси . Как сделать заказ ? 2024, Mei
Anonim

Yandex. Taxi is een gratis applicatie die beschikbaar is voor mobiele iOS- en Android-systemen. Het programma helpt om snel een taxi te vinden en te bestellen door contact op te nemen met de chauffeurs in de buurt.

Hoe de Yandex. Taxi-app werkt
Hoe de Yandex. Taxi-app werkt

Yandex. Taxi is een gratis applicatie die beschikbaar is voor mobiele iOS- en Android-systemen. Het programma helpt om snel een taxi te vinden en te bestellen door rechtstreeks contact op te nemen met de chauffeur. Momenteel is de bestelling alleen beschikbaar in Moskou. De applicatie bevat echter databases met telefoonnummers van taxidiensten in de meeste grote steden in Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan.

Yandex. Taxi stuurt de bestelling rechtstreeks naar de chauffeur die in de buurt is, waarbij de coördinator wordt omzeild. De service volgt de bestelling en na acceptatie door de chauffeur visualiseert het de beweging en informatie over de auto op een virtuele kaart. Het is mogelijk om vooraf een taxi te bestellen bij een van de elf taxibedrijven van partners met een speciaal formulier. Als punten van de route kunt u niet alleen de gewenste straat opgeven, maar ook luchthavens en verschillende etablissementen - winkels, bioscopen, restaurants.

Via de applicatie is het mogelijk om te zien welke auto's in de buurt zijn en om de locatie van de geselecteerde chauffeur te bepalen nadat hij is gearriveerd op een oproep. Op deze manier zorgden Yandex-ontwikkelaars voor werknemers van grote bedrijven en liefhebbers van winkelcentra: met zo'n "localizer" zal het niet moeilijk zijn om een auto te vinden tussen vele anderen.

Yandex. Taxi houdt rekening met de speciale wensen van klanten: een uitgebreide lijst met opties voor dringende bestellingen is beschikbaar in de applicatie, inclusief het type auto, de mogelijkheid om te roken of een stoel voor een kind. De parameters van een spoedorder kunnen worden gewijzigd zonder het zoeken te onderbreken als de gewenste machine lange tijd niet wordt gevonden.

De Yandex. Taxi-service is gratis en kan zowel op het iOS-platform als op apparaten met Android 1.5 of hoger worden gebruikt. U kunt de applicatie downloaden via iTunes, AppStore en Android Market. Yandex. Taxi wordt automatisch op een mobiele telefoon of computer geïnstalleerd.

Aanbevolen: