Hoe "Megafon Bonus" Over Te Dragen

Inhoudsopgave:

Hoe "Megafon Bonus" Over Te Dragen
Hoe "Megafon Bonus" Over Te Dragen

Video: Hoe "Megafon Bonus" Over Te Dragen

Video: Hoe
Video: Как активировать бонусы на мегафоне! Активация баллов супер ответ 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator Megafon voorziet zijn abonnees van bonuspunten die kunnen worden ingewisseld voor gratis minuten, sms, mms, internetverkeer of diverse accessoires. Daarnaast hebben leden van het Megafon-Bonus-programma de mogelijkheid om hun punten over te dragen aan andere abonnees.

Hoe over te dragen?
Hoe over te dragen?

instructies:

Stap 1

Om beloningen te verzamelen en uit te wisselen, moet u lid worden van het Megafon Bonus-programma. Kies hiervoor de combinatie op uw mobiele telefoon: * 105 # en de belknop of stuur een sms met de tekst: 5010 naar het gratis nummer 5010. Daarnaast kunt u dit doen via de service Service-Guide of door het gratis nummer 0510 te bellen. Absoluut elke gebruiker kan lid worden van het Megafon-bonusprogramma, behalve rechtspersonen en zakelijke klanten.

Stap 2

Om de verzamelde bonuspunten over te dragen aan een andere abonnee, moet u eerst informatie verkrijgen over het aantal punten op uw account en een activeringscode selecteren die overeenkomt met een bepaalde beloning. Kies hiervoor op uw mobiele telefoon de combinatie: * 115 # en de belknop. Daarna verschijnt informatie over de status van uw bonusaccount op het telefoonscherm. Kies vervolgens dezelfde opdracht opnieuw, selecteer "Bonusactivering" en vervolgens - "Activeren naar een ander nummer". Bepaal zelf welke bonus je wilt overmaken voor bijvoorbeeld telefonie, sms, mobiel internet of mms. U ontvangt informatie over de waarde in punten. Klik op "Activeren" en voer het tiencijferige nummer van de gewenste telefoon in. Daarna ontvangt de door jou aangegeven abonnee binnen enkele minuten een melding over de beloning, die hij over 3 uur kan gebruiken.

Stap 3

Je kunt de beloning op een andere manier overdragen aan een andere abonnee. Bel hiervoor het gratis nummer 0510, ontdek de activeringscode en deel uw bonuspunten. Of stuur een sms-bericht naar 0510 met de volgende inhoud: code (in cijfers) 921 ****** (telefoonnummer van de abonnee naar wie u punten wilt overdragen).

Stap 4

U kunt punten delen door de volgende combinatie in te toetsen op uw mobiele telefoon: * 115 * activeringscode # tiencijferig abonneenummer # en de belknop.

Stap 5

U kunt ook een bonusbeloning activeren op het nummer van een ander abonnee door gebruik te maken van de Service-Guide-service.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als u ze 12 maanden na de toekenning van bonuspunten niet gebruikt, ze worden geannuleerd.

Aanbevolen: