Hoe Android OS Wordt Bijgewerkt

Inhoudsopgave:

Hoe Android OS Wordt Bijgewerkt
Hoe Android OS Wordt Bijgewerkt

Video: Hoe Android OS Wordt Bijgewerkt

Video: Hoe Android OS Wordt Bijgewerkt
Video: How to Update an Android Device | How to Update to the Current Android OS 2024, Mei
Anonim

De meeste apparaten met het Android-besturingssysteem hebben een automatische updatefunctie voor het besturingssysteem. Deze technologie voorkomt dat de gebruiker zelf de benodigde add-ons hoeft te zoeken en downloaden.

Android OS updaten
Android OS updaten

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Schakel uw Android-smartphone of -tablet in. Bereid uw apparaat voor op het upgradeproces van het besturingssysteem. Laad de batterij op. Dit voorkomt ongewenste uitschakeling van de machine.

Stap 2

Verbind uw tablet met internet. In deze situatie is het beter om geen 3G- en GPRS-kanalen te gebruiken. Verbinding maken met een betrouwbare Wi-Fi-hotspot zorgt ervoor dat updates snel en efficiënt worden gedownload. Zorg ervoor dat je internetverbinding stabiel is.

Stap 3

Open het hoofdmenu en selecteer "Instellingen". Ga naar het submenu algemene instellingen van het Android-besturingssysteem. Activeer de automatische OS-updatefunctie niet. Soms begint dit proces op het meest ongelegen moment.

Stap 4

Klik op de knop Controleren op updates. Het downloaden van de bestanden van de nieuwe versie van het besturingssysteem start automatisch. Wacht terwijl alle vereiste bestanden in het apparaatgeheugen zijn opgeslagen.

Stap 5

Direct na het voltooien van dit proces begint de installatie van de nieuwe versie van Android. Het is beter om het apparaat in deze periode niet te gebruiken. Op deze manier kunt u crashes vermijden die kunnen optreden tijdens de installatie van het systeem.

Stap 6

Als je zeker weet dat er een update is, maar de automatische zoekmachine heeft deze niet kunnen vinden, gebruik dan Android Market. Download de juiste versie van het besturingssysteem. Werk de firmware bij met smartphonefuncties.

Stap 7

Veel tabletcomputers ondersteunen de software-updatemodus met behulp van een desktop-pc. Download het firmwarebestand en selecteer het programma dat nodig is om het naar de tablet te downloaden. Gebruik liever de officiële apps die beschikbaar zijn in de Android Market.

Stap 8

Verbind uw tablet met uw computer via een USB-kabel. Werk de firmware bij en start het apparaat opnieuw op.

Aanbevolen: