Waarom De Betaling Mogelijk Niet Doorgaat?

Waarom De Betaling Mogelijk Niet Doorgaat?
Waarom De Betaling Mogelijk Niet Doorgaat?

Video: Waarom De Betaling Mogelijk Niet Doorgaat?

Video: Waarom De Betaling Mogelijk Niet Doorgaat?
Video: Make $200 From Google Sites | A New Method (Make Money Online) 2024, Mei
Anonim

Plastic kaarten worden steeds vaker gebruikt om goederen en diensten te betalen. Deze methode is ook gebruikelijk op internet, waar het voor betaling voldoende is om de informatie in te vullen die nodig is om uw identiteit te identificeren. In de praktijk loopt echter niet alles even soepel.

Waarom de betaling mogelijk niet doorgaat?
Waarom de betaling mogelijk niet doorgaat?

Er zijn verschillende redenen waarom uw online betaling mogelijk niet doorgaat. Niet alle plastic kaarten zijn namelijk bedoeld voor betalingen op internet. Met behulp van salaris-, spaar-, pensioenkaarten kunt u geld opnemen bij een geldautomaat, aankopen in een winkel betalen, verschillende betalingen in realtime doen, maar u kunt ze niet op internet gebruiken.

Als u een plastic kaart heeft gekregen om online te betalen, is deze mogelijk niet geactiveerd. Op deze manier beschermen banken hun klant, maar soms informeren ze niet over de noodzaak om de kaart te activeren. Controleer of u het activeringsproces van de kaart moet starten.

Een andere reden voor de onmogelijkheid om te betalen is het gebrek aan geld op de kaart. U weet misschien niet het exacte saldo en wanneer u voor een product of dienst betaalt, bevindt u zich in een situatie waarin er niet genoeg geld op de kaart staat om de aankoop te betalen.

Zorg er bij het invoeren van persoonlijke informatie voor dat de gegevens juist zijn. Als u haast heeft, kunt u een fout maken bij bijvoorbeeld het invoeren van het kaartnummer, betalingsgegevens, waardoor de betaling niet doorgaat en tijd verloren gaat.

Houd er rekening mee dat sommige systemen de tijd voor het invoeren van persoonlijke informatie beperken. Dit wordt gedaan om u te beschermen tegen fraude. De betaling kan mogelijk niet doorgaan als u de toegewezen termijn niet hebt gehaald. Laat u niet afleiden bij het invoeren van uw factuurgegevens. Bereid van tevoren een kaart, paspoort, andere noodzakelijke documenten voor, schakel de signalen in uw mobiele telefoon uit.

Gebruik voor elk geval alleen een geschikte plastic kaart om uw betalingen door te laten gaan. Controleer altijd uw kassaldo en vul uw factuurgegevens correct in. Probeer de toegewezen tijd te halen.

Aanbevolen: