Een Nokia-telefoon Openen

Inhoudsopgave:

Een Nokia-telefoon Openen
Een Nokia-telefoon Openen

Video: Een Nokia-telefoon Openen

Video: Een Nokia-telefoon Openen
Video: How To Take Nokia 1.3 Back Cover Off 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia zijn gemaakt van betrouwbare componenten die jarenlang ononderbroken meegaan. Maar als je in zo'n apparaat valt, kan het scherm breken en bij een telefoon met een glijdend of opvouwbaar ontwerp kan de lus na een paar jaar gebruik verslijten. Om deze onderdelen te vervangen zal de mobiele telefoon geopend moeten worden.

Een Nokia-telefoon openen
Een Nokia-telefoon openen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon buiten de garantie valt. Koppel het apparaat los van randapparatuur: oplader, computer, bedrade headset, enz. Koppel de voeding los. Haal de batterij eruit en vervolgens de simkaart, en als u een geheugenkaart hebt, verwijder deze dan. Werk bij de eerste keer openen van de telefoon onder toezicht en begeleiding van een ervaren reparateur.

Stap 2

Gebruik een speciale set schroevendraaiers (gewone kruiskopschroevendraaiers werken niet - ze kunnen de sleuven onomkeerbaar beschadigen), verwijder alle schroeven. Sommigen van hen kunnen zich onder de voeringen bevinden. Bevestig alle schroeven aan de magneet. Onthoud of schets welke waar zich bevond.

Stap 3

Demonteer bij een opvouwbare of verschuifbare telefoon eerst de hoes. Til gewoon de helft van de behuizing op met het transparante venster erop.

Stap 4

Als het display moet worden vervangen, demonteer dan niets anders dan de kap. Koppel de connector los, verwijder de indicator voorzichtig bij de randen, installeer de juiste kant met de andere van hetzelfde type en bevestig deze vervolgens.

Stap 5

Als de lus verandert, ga dan verder met het demonteren. Voor een verschuifbare telefoon schuift u de hoes zodat u bij de extra schroeven op de basis kunt. Draai ze ook uit. Open de basis.

Stap 6

Koppel de lintkabel los van de afdekplaat. Als het schuift, verwijder het dan van de slee. Koppel het andere uiteinde van de lintkabel los van de basisplaat. Als de camera aan de voorkant zich direct op de lintkabel bevindt, verplaatst u deze naar de nieuwe met de juiste richting in de connector. Onderzoek de oude trein en buig de nieuwe ook. Sluit deze laatste aan op de basisplaat, plaats vervolgens het deksel op de schuif, schuif deze naar de positie waar het venster opengaat en haal het lint er doorheen. Leg het correct neer en sluit het aan op de afdekplaat.

Stap 7

Nadat u de telefoon in omgekeerde volgorde hebt gemonteerd, installeert u alle verwijderde elementen erin. Controleer of het werkt.

Aanbevolen: