Een Telefoonnummer Vinden Op Het Woonadres

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Vinden Op Het Woonadres
Een Telefoonnummer Vinden Op Het Woonadres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Het Woonadres

Video: Een Telefoonnummer Vinden Op Het Woonadres
Video: "Moet je een telefoonnummer op je website hebben?" 2024, Mei
Anonim

In situaties waarin u een telefoonnummer moet achterhalen, met alleen het adres van de woonplaats van een persoon in uw handen, is het belangrijk om te weten waar u terecht kunt voor hulp om betrouwbare informatie te krijgen.

Een telefoonnummer vinden op het woonadres
Een telefoonnummer vinden op het woonadres

instructies:

Stap 1

Bel de gratis inlichtingendienst 09 of betaald - 009. Een minuut gesprek in het tweede geval kost u 35 roebel, maar u ontvangt de meest uitgebreide informatie. Een factuur voor een dergelijke dienst wordt u per post toegestuurd en wordt bijgevoegd in het gebruikelijke betalingsbewijs voor telefoondiensten. Houd er rekening mee dat het certificaat uitsluitend van toepassing is op vaste stadstelefoonnummers.

Stap 2

Houd rekening met de volgende situatie: als de abonnee zijn telefoonnummer wilde verbergen bij het afsluiten van een servicecontract, kan de gratis referentieservice u niet helpen. Als u serieus van plan bent om te praten met de persoon die op de door u opgegeven locatie woont, zal een betaalde dienst u met hem doorverbinden zonder zijn telefoonnummer te onthullen. In dat geval belt de telefoniste u terug als u en uw gesprekspartner klaar zijn voor gezamenlijk gesprek.

Stap 3

Bezoek de sites van telefonisten. Zo is MGTS van plan om in de nabije toekomst zo'n dienst online aan te bieden, wat het zoeken naar niet-verborgen telefoonnummers natuurlijk enorm zal vergemakkelijken.

Stap 4

Gebruik zoekmachines en online databases en adres- en telefoonboeken, waar u de parameters moet invullen die u in de zoekbalk heeft. Hier is het belangrijk om de informatie die u kent correct in te voeren met behulp van het geaccepteerde systeem van afkortingen en notaties. Databases worden samengesteld door liefhebbers en gewone gebruikers en worden regelmatig bijgewerkt. Ze registreren alle informatie die op het netwerk beschikbaar is. Door het adres in het zoekveld in te voeren, kunt u het telefoonnummer vinden waarin u geïnteresseerd bent, als het ooit op internet is verschenen.

Stap 5

Neem contact op met uw vrienden en kennissen die toegang hebben tot helpsystemen en databases waarmee u uw probleem kunt oplossen. Vertrouw alleen op betrouwbare bronnen die de individuele vrijheid en mensenrechten niet schenden.

Aanbevolen: