Muziek Downloaden Van Internet

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Van Internet
Muziek Downloaden Van Internet

Video: Muziek Downloaden Van Internet

Video: Muziek Downloaden Van Internet
Video: Hoe Kan ik Muziek Downloaden van YouTube? 2024, Mei
Anonim

Gewoonlijk hebben nieuwe internetgebruikers constant de vraag om muziek te downloaden, en deze vraag is bijna in de eerste plaats in termen van het belang ervan. Dit is waar, want waar is het tegenwoordig mogelijk zonder je favoriete muziek - in de speler, op straat, in de auto of waar dan ook. Maar waar haal je de muziek vandaan?

Muziek downloaden van internet
Muziek downloaden van internet

Er zijn vijf interessante manieren om u te helpen muziek van internet te downloaden. U kunt alle methoden gebruiken, of u kunt zelf de meest geschikte en interessante methode kiezen. Natuurlijk zijn niet alle methoden gratis, maar ze zijn ook het vermelden waard.

  • Zoekmachines gebruiken
  • Albums downloaden van torrents
  • Koop op Google Play of luister online
  • Downloaden van schijf, vrienden of telefoon
  • Muziek rechtstreeks downloaden van sociale netwerken

Downloaden met zoekmachines

Dit is misschien wel de meest gebruikte methode. Met behulp van zoekmachines kunt u zoekopdrachten invoeren en geschikte sites vinden waar u ofwel artiesten of de naam van de melodie kunt vinden en downloaden. Het enige wat u hoeft te doen is de artiest of de naam van het nummer te bepalen. U kunt in de zoekmachine ook gewoon een zin uit een nummer invoeren. Natuurlijk is er geen honderd procent garantie dat de eerste site nuttig zal zijn, maar in slechts een paar minuten vindt u zeker wat u zocht.

Downloaden met torrent-trackers

Torrent-trackers zijn speciale sites waar mensen bestanden uitwisselen. Natuurlijk wordt hier ook muziek gedistribueerd, dus er is een geweldige torrent-downloadoptie.

Koop via Google Play of luister online

Een van de meest correcte manieren om aan nummers te komen, is door een gelicentieerde schijf te kopen. Als je geen schijf nodig hebt, kun je deze altijd op iTunes kopen voor $ 3. Trouwens, een gelicentieerde schijf kost ongeveer $ 15. Natuurlijk kunnen iPhone- en iPad-gebruikers downloaden van iTunes. Als je Android OS hebt, kun je nummers en albums downloaden van Google Play.

Downloaden vanaf schijven, van vrienden of vanaf een mobiele telefoon

Als u niet bent uitgerust met constant internet, onbeperkt verkeer of hoge snelheden, maar u moet denken aan het downloaden van muziek van schijven, telefoon. Schijven kunnen worden opgevraagd bij vrienden en kennissen. Je kunt het oude schema gebruiken - koop lege schijven en laat je vrienden ze vullen. Natuurlijk heeft bijna iedereen in de omstandigheden van automatisering internet.

Muziek downloaden via sociale netwerken

Het downloaden van sociale netwerken is de meest gebruikelijke manier om muziek te downloaden onder jongeren die het grootste deel van hun tijd op sociale netwerken doorbrengen. Je kunt officieel geen nummers rechtstreeks downloaden van sociale netwerken, maar je kunt speciale plug-ins of software gebruiken.

Aanbevolen: