Telefoongesprekken Bestellen

Inhoudsopgave:

Telefoongesprekken Bestellen
Telefoongesprekken Bestellen

Video: Telefoongesprekken Bestellen

Video: Telefoongesprekken Bestellen
Video: Professioneel Telefoneren 2024, Mei
Anonim

De gemakkelijkste manier om contact op te nemen met familie of vrienden in het buitenland is door een normaal internationaal telefoongesprek te voeren. Bovendien bel je niet alleen vanaf een gewone huistelefoon, maar ook vanaf een mobiel of computer.

Telefoongesprekken bestellen
Telefoongesprekken bestellen

Noodzakelijk

  • - vaste telefoon;
  • - mobiele telefoon;
  • - een computer met een speciaal programma en een headset (koptelefoon, microfoon);
  • - internationale communicatiedienst;
  • - kennis van de codes van landen en steden waar je gaat bellen.

instructies:

Stap 1

Om vanaf uw huistelefoon naar het buitenland te bellen, kiest u een speciale internationale toegangscode, vervolgens de landcode, het netnummer en aan het einde het telefoonnummer van de abonnee zelf. Als u bijvoorbeeld vanuit Rusland naar de hoofdstad van Wit-Rusland wilt bellen, moet u 810 375 17 266 24 11 bellen.

Stap 2

De kosten van een telefoongesprek zijn afhankelijk van de tarieven van uw bedrijf. Houd er rekening mee dat bellen 's nachts meestal goedkoper is en in het weekend mogelijk ook minder kost. Vraag uw telefoniste dus vooraf naar de kosten van telefonische communicatie op verschillende tijdstippen van de dag. Het nadeel van telefoongesprekken met een vaste telefoon zijn de hoge kosten van internationaal bellen.

Stap 3

U kunt ook bellen vanaf een mobiele telefoon. Voor MTS is de internationale code bijvoorbeeld vergelijkbaar met het verlaten van een gewone vaste telefoon - 810. De volgorde van acties is hetzelfde. Kies eerst de landcode, dan het netnummer en het telefoonnummer van de abonnee. In plaats van "810" in een mobiele telefoon, kunt u echter gewoon "+" bellen.

Stap 4

Maar voor oproepen naar het buitenland, activeer eerst de dienst "International Access". De regels voor toegang tot internationale communicatie van andere mobiele operators (Beeline en Megafon) zijn hetzelfde. U vindt meer informatie over internationaal bellen en de tarieven ervan op de website van uw mobiele operator of in zijn callcenter.

Stap 5

De ontwikkeling van computertechnologie heeft ook de telefonische communicatie verbeterd en vergemakkelijkt. Op dit moment is er de mogelijkheid om spraakgegevens via internet te verzenden. Installeer hiervoor de juiste clientsoftware op uw computer, sluit een headset (microfoon, hoofdtelefoon, videocamera) aan op de geluidskaart - en u kunt gratis communiceren (dit is mogelijk als gegevens van computer naar computer worden overgedragen).

Stap 6

Voor oproepen naar vaste of mobiele telefoons moet u uw saldo opwaarderen, aangezien u voor dergelijke internationale oproepen moet betalen. De meest populaire programma's voor IP-telefonie zijn Skype (Skype), FreeCall, enz. Het voordeel van dergelijke oproepen is hun lage kosten in vergelijking met andere methoden van internationale communicatie.

Aanbevolen: