Een Factuurdetail Bestellen

Inhoudsopgave:

Een Factuurdetail Bestellen
Een Factuurdetail Bestellen

Video: Een Factuurdetail Bestellen

Video: Een Factuurdetail Bestellen
Video: Factuur maken | Uitlegvideo | Online boekhouden | Moneybird 2024, April
Anonim

Met een dienst genaamd "Bill Detailing" kunt u informatie krijgen over het aantal uitgaande en inkomende oproepen, datums van verzending van berichten, de kosten van onderhandelingen en nog veel meer. Abonnees van alle grote Russische telecomoperators kunnen de details krijgen.

Een factuurdetail bestellen
Een factuurdetail bestellen

instructies:

Stap 1

Beeline is een van deze operators. Dankzij de dienst kunnen zijn abonnees niet alleen informatie krijgen over de datum van oproepen, maar ook over de duur, het type (bijvoorbeeld een oproep vanaf een vaste telefoon, mobiel of vanaf een servicenummer), het tijdstip van het verzenden van berichten (zowel sms als mms), evenals over uitgevoerde GPRS-sessies.

Stap 2

De verbindingsmethode voor detaillering hangt af van het factuurbetalingssysteem van de abonnee. Gebruikers van een prepaid betalingssysteem hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om diensten te ontvangen via de officiële website van de operator. Daarnaast verstrekt het bedrijf een faxnummer (495) 974-5996 waarnaar u uw schriftelijke aanvraag kunt sturen. U kunt ook een brief naar uw e-mail schrijven [email protected]. Voor het detailleren van de rekening wordt een bedrag van 30 tot 60 roebel in rekening gebracht van uw saldo. De operator bepaalt de exacte kosten op basis van uw tariefplan

Stap 3

Als u een postpaid-systeemgebruiker bent, bezoek dan de website van de operator, u kunt de service daar ook aansluiten. U kunt zich ook persoonlijk aanmelden bij elk communicatiesalon "Beeline", vergeet alleen niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. Detailactivering kost u 0 tot 60 roebel.

Stap 4

In Megafon kunt u ook gebruikmaken van de service Account Detailing. Abonnees kunnen het bestellen via een zelfbedieningssysteem genaamd "Service-Guide". U vindt het systeem op de officiële website van het bedrijf in een speciale sectie. Een medewerker van het technisch ondersteuningsbureau of een verkoopadviseur in een communicatiesalon kan je ook helpen met activering.

Stap 5

Klanten van het MTS-netwerk kunnen informatie ontvangen over de acties die de afgelopen drie dagen vanaf een mobiele telefoon zijn uitgevoerd door het USSD-commando * 111 * 551 # te kiezen of door een sms-bericht te sturen naar 1771 (specificeer de code 551 in de tekst).

Aanbevolen: