Hoe Maak Je Een Afdruk Van Telefoongesprekken

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Van Telefoongesprekken
Hoe Maak Je Een Afdruk Van Telefoongesprekken

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Telefoongesprekken

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Van Telefoongesprekken
Video: Hoe start ik een gesprek? | OVERTUIGTIP 2024, April
Anonim

Heel vaak krijgen abonnees van zowel vaste als mobiele telefoons extra geld op hun rekening. Voor onbekende verleende diensten. Om erachter te komen waar dergelijke problemen vandaan komen, proberen ze in de regel een afdruk te maken van oproepen van een bepaald abonneenummer. Maar niet iedereen weet hoe dit kan en wie het recht heeft om van een dergelijke dienst gebruik te maken.

Hoe maak je een afdruk van telefoongesprekken
Hoe maak je een afdruk van telefoongesprekken

instructies:

Stap 1

Als u een afdruk van uw vaste telefoonnummer wilt maken, moet u contact opnemen met uw telefoonmaatschappij. U kunt een afdruk van uitgaande gesprekken rechtstreeks bij het kantoor van de telefoonmaatschappij verkrijgen. Hiervoor dient u een identiteitskaart mee te nemen die bevestigt dat u de eigenaar bent van dit nummer. Vergeet ook niet aan te geven over welke periode u informatie wilt ontvangen.

Stap 2

Als u niet de eigenaar bent van het telefoonnummer van wiens account u een afdruk wilt ontvangen, dan zullen de specialisten van het telefoonbedrijf u waarschijnlijk niet helpen. Bovendien houden ze geen rekening met de voorgelegde volmacht, enkel de persoonlijke aanwezigheid van de ingeschreven abonnee is vereist.

Stap 3

Bovendien is het onwaarschijnlijk dat u een afdruk van inkomende oproepen kunt maken. Doorgaans verstrekt het telefoonbedrijf deze informatie alleen op verzoek van wetshandhavingsinstanties in het belang van de zaken die zij onderzoeken.

Stap 4

In het geval dat u de details van oproepen van een mobiele operator wilt ontvangen, moet u contact opnemen met uw mobiele bedrijf. Zo kunt u in MTS zowel telefonisch als bij het bedrijf een afdruk van gesprekken bestellen. Het werkingsprincipe is hetzelfde als in het eerste geval. Geef uw paspoortgegevens door - persoonlijk op kantoor of door ze telefonisch aan een specialist te dicteren. Als reactie ontvang je de nodige informatie.

Stap 5

Daarnaast helpt internet je daarbij. Door op de link https://ihelper.mts.ru/selfcare te klikken, kunt u alle informatie krijgen waarin u geïnteresseerd bent. Soortgelijke diensten worden aangeboden door andere mobiele operators - Megafon en Beeline.

Stap 6

Mobiele operators werken volgens hetzelfde principe als vaste telefoonmaatschappijen - ze zullen u geen informatie geven als u niet de eigenaar bent van het nummer. Zorg daarom dat u de details van de telefoontjes van uw echtgenoot, zus, ouders, enz. het gaat je niet lukken.

Aanbevolen: