Muziek Opnemen Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Opnemen Op Een Mobiele Telefoon
Muziek Opnemen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Muziek Opnemen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Muziek Opnemen Op Een Mobiele Telefoon
Video: Zang opnemen met je smartphone!? (Bandlab iPhone/Android App) 2024, Mei
Anonim

Een van de functies die een mobiele telefoon kan hebben, is het afspelen van melodieën en nummers in mp3-formaat. Om audio op uw telefoon op te nemen, kunt u een van de eenvoudige manieren gebruiken.

Muziek opnemen op een mobiele telefoon
Muziek opnemen op een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Zet bestanden over naar je mobiel via datakabel. Synchroniseer uw telefoon met uw computer met behulp van de datakabel en de driverschijf die u in de pakketbundel kunt vinden. Als ze niet aanwezig zijn, moet u stuurprogramma's en software downloaden op de website van de fabrikant en de datakabel online bestellen of in een winkel voor mobiele telefoons kopen. Installeer de stuurprogramma's en software, sluit vervolgens uw telefoon aan en zorg ervoor dat de synchronisatie is gelukt. Stuur daarna de muziek naar de mobiele telefoon en verwijder de apparaten veilig wanneer het verzenden is voltooid.

Stap 2

Als u een dergelijke methode van gegevensoverdracht tot uw beschikking hebt als een Bluetooth-adapter die in de hardware van uw computer is ingebouwd of als een afzonderlijk apparaat, kunt u deze ook gebruiken als uw mobiele telefoon een geschikte interface heeft. Activeer het op uw mobiel door de "zichtbare" modus in te stellen en schakel het vervolgens in op uw computer. Start een zoektocht naar apparaten, implementeer vervolgens uw mobiele telefoon en stuur het bestand dat u nodig hebt ernaartoe. Bevestig de ontvangst en wacht tot het einde van de gegevensoverdracht

Stap 3

U kunt ook infraroodtransmissie gebruiken als dit apparaat zowel op uw computer als op uw telefoon beschikbaar is. Activeer de infraroodpoort op de telefoon en plaats deze binnen het bereik van de infraroodpoort die op de computer is aangesloten, namelijk op een afstand van maximaal tien centimeter. Zorg ervoor dat de computer een nieuw apparaat heeft gedetecteerd. Verstuur het bestand dan en ontvang het op je telefoon. Verplaats de apparaten niet uit elkaar totdat de overdracht is voltooid.

Stap 4

Als uw telefoon geheugenkaarten ondersteunt, verwijdert u de geheugenkaart en plaatst u deze in een kaartlezer die op uw computer is aangesloten. In dit geval wordt de CP gedefinieerd als een verwisselbare harde schijf waarnaar u de muziek kunt kopiëren die u nodig hebt. Nadat het kopiëren is voltooid, verwijdert u de geheugenkaart en plaatst u deze terug in uw telefoon.

Aanbevolen: