Hoe Het Releasejaar Van Nokia Te Weten Te Komen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Releasejaar Van Nokia Te Weten Te Komen
Hoe Het Releasejaar Van Nokia Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Releasejaar Van Nokia Te Weten Te Komen

Video: Hoe Het Releasejaar Van Nokia Te Weten Te Komen
Video: Evolutie van alle Nokia-telefoons 1982-2020 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om de releasedatum van de telefoon te achterhalen. Als dergelijke informatie niet op de verpakking staat, kunt u proberen deze op andere manieren te vinden.

Hoe het releasejaar van Nokia te weten te komen
Hoe het releasejaar van Nokia te weten te komen

instructies:

Stap 1

Nokia-telefoons hebben verschillende geheimen die niet bij iedereen bekend zijn. Met behulp van speciale codes kunt u veel persoonlijke gegevens over uw apparaat achterhalen. Door bijvoorbeeld * # 06 # te kiezen, vindt u het unieke serienummer van het product en kunt u op internet precies vinden wanneer het is uitgebracht. Dit kan op de officiële website van Nokia.

Stap 2

Kies * # 92702689 # en u ontvangt alle informatie over uw telefoon: serienummer, fabricagedatum, aankoopdatum en laatste reparatie. Interessant is dat je dit menu alleen kunt verlaten door de telefoon uit te zetten. Onthoud ook dat deze methode alleen kan worden gebruikt met apparaten van echt westerse bedrijven. Voor een Chinese kopie werkt deze methode mogelijk niet, dus dit is een andere manier om de authenticiteit van de machine te verifiëren. Als u uw telefoon uit de hand hebt gekocht, kunt u zien of deze is gerepareerd en hoe vaak deze is vervaardigd en gekocht.

Stap 3

* # 0000 # - deze code helpt u alles te weten te komen over de softwareversie die op uw mobiele apparaat is geïnstalleerd. Het display toont drie regels: de eerste, bijvoorbeeld V05.31, is de softwareversie, de tweede, bijvoorbeeld 24-05-00, is de releasedatum van de software en de derde toont het type gegevenscompressie. Als je telefoon er als nieuw uitziet, hoewel je de exacte releasedatum niet weet, is het waarschijnlijk dat deze bijna samenvalt met de release van de softwareversie, omdat nieuwe modellen zijn uitgerust met nieuwe software.

Stap 4

De releasedatum van sommige modellen is te zien op de sticker door de bovenklep te verwijderen en de batterij te verwijderen. U ziet zoiets als deze code: 08W45. De eerste 2 cijfers -08 zijn het bouwjaar en de laatste 2 -45 zijn het weeknummer. Dat wil zeggen, de telefoon is gemaakt in de vijfenveertigste week van 2008. Als u bovendien een telefoon in de winkel hebt gekocht en zeker weet dat het geen nep is, moet de fabricagedatum van het apparaat op het vakje naast de streepjescode worden vermeld.

Aanbevolen: